קניתי פוסטר מבד של לד זפלין

zzeppelin

New member
קניתי פוסטר מבד של לד זפלין

משהו פצצתי - 50 שח חפשו באתר שמשם הזמנתי www.rocker.co.il

Pazc1

New member
יש לי ...

2 פוסטרים שמיסגרתי אותם. אחלה דבר ... בעתיד אני אקנה עוד פוסטרים ואולי כמה חולצות. תלוי כמה שקלונים יהיו פנויים.

Pazc1

New member
לא אמור ?!

ROTFLMAO הצחקת אותי. "מיסגור" שומר על הפוסטר לנצח. אני לא דואג שהפוסטר יתבלה או שיקרה לו משהו.

ouria

New member
ודאי שאמור :)

אבל לא בתוך ארון זכוכית או משו

Pazc1

New member
אז איך אתה רוצה שאני אמסגר את זה ?!

בפלסטיק ? בפיברגלס ? פורמייקה ?! מה ? פוסטרים במיוחד של לד זפלין אם הם בגודל נורמלי ומתאימים למסגור ( בדיוק בגודל של מסגור ) אז חובה למסר אותם. זה תלוי בגודל של הפוסטר.

RuStY RaStA

New member
הוא התכוון שלא בארון זכוכית.......

אבל למסגר אם זכוכית........ נראה לי
סתם ויכוח מיותר... אין כזה דבר אמור או לא אמור... בסה"כ כל אחד עושה מה שנראה לו נכון..

Miss CB

New member
מגניפ!

איזה? זה של סטרוואי? או זה עם העיר הצהובה? (יש עוד אחד שלהם שם.. לא זוכרת איזה...) רוקר אתר ממש נחמד, זה גם מחיר סביר לפוסטר בד בגודל שכזה. חבל שהמבחר קצת מצומצם, לא נורא אני בונה על דברים חדשים בקרוב
הבטיחו להודיע לי!

Miss CB

New member
הוא ממש יפה...

יותר יפה יפה ממש שיש להם האחרים שם, למרות שבאתרים מחו"ל ראיתי כמה דברי םיותר מגניבים... ואני אישת לא עד כדי כך אוהבת את סטרוואי; אבל אנ יבהחלט מסכימה שזה הדפס מאוד יפה! אוי ראיתי באתר משהו ממש מקסים, הדפסות לחולצות שיש תמונה או כתובת או משו וברקע טאי-דאי כזה (צביעת חולצה בשיטה של חבלים וזה)... זה היה ממש יפה!

Miss CB

New member
מה קרה לי??

המשפט הראשון הוא: יותר יפה מהפוסטרים האחרים שיש להם שם.

לא אוהבת את הקונספט של פוסטר

אולי כי החדר שלי קטנטנן אבל כן תליתי בחדרי הקט את העטיפה של התקליט ה3 של הזפלינים...כמובן שיש לי שם גם את התקליט עצמו...

למעלה