קניתי פילה בקר,רציתי את צורת העשייה הכי

קלאמרי

New member
קניתי פילה בקר,רציתי את צורת העשייה הכי

טובה על מנגל פחמים?...פרסתי אותו לטבעות של 2.5ס'מ עובי. כמה זמן צלייה למדיום רייר ??? דרך אגב זה בא קפוא 100ש' לקילו . המוכר אמר שאם אטעם לא ארצה יותר לטעום אינטריקוט !! תודה
 

smadidi

New member
אני קנתי מופשר בטיב טעם

הם טענו שזה טרי 200 ש"ח לקילו הרווחת 3 דקות על כול צד יוצא רך ומגניב ואני כן אוכלת אנטריקוט
 

קלאמרי

New member
ברור שאטעם אינטריקוט כי הוא מיושן וכול כך

רך וגם 100ש' לקילו ומדהים.!!. אבל הפילה הוא לשם שינוי .
 

Godu

New member
כל נתח והטעם שלו

אני מעדיף אנטריקוט וגם נתחים אחרים על פני פילה. זה עניין של טעם.
 

אייבורי

New member
חבל

פילה הוא בשר "יבש" יחסית וללא שומן עשיה שלו על מנגל פחמים, סביר להניח שתגמר בבכי ועוגמת נפש. המלצה תכין על מחבת פסים עם חמאה.
 

kerenaz2000

New member
פילה בקר

למרות שהוא לא שומני הוא מהטובים שבבשרים. רק להזהר לא לייבש אותו יותר מדי. ממש לא יותר משתי דקות לכל צד. אמנם נתח ללא שומן אבל אם הוא פרוש מספיק עבה (אני הייתי הולכת על 4 או אפילו 5ס"מ) הוא עסיסי וטעים
 
למעלה