קניתי פעם ראשונה סטייק עין קפוא

prtywomen

New member
קניתי פעם ראשונה סטייק עין קפוא

עשיתי טעות שהפשרתי אותו?(זה לערב רוצים לעשות על האש) הפשרתי תיבלתי ואז אני מגלה שהוא מתפרק לא נשאר גול יפה. אז תיבלתי והחזרתי לאריזה העגולה. מה לעשות עם ההתפרקות הזאת? ושנית נקנקיות מרגז להפשיר לפני המנגל? והאם הן מוצלחות על האש?אני בד"כ מכינה במחבת פסים.
 

BiggPoppa

New member
לא נורא, לומדים

לטעמי, שום דבר שנקנה במחלקת הקפואים לא יהיה טוב - על האש או בכל צורת בישול אחרת. תמיד להפשיר לפני עליה על המנגל.
 

Master Stav

New member
לא לפסול מראש ....

אני קונה בשר קפוא לא מוכשר בסופר סל והוא יוצא מעולה בתשבילים למינהם ובקציצות ..... לגבי ההפשרה .....פה אני איתך תמיד מפשירים לפני
 

BiggPoppa

New member
צודק

יש דברים קפואים שמתאימים לתבשילים למיניהם ואולי גם לטחינה. על האש לדעתי מתאים רק בשר טרי ואיכותי. לא מכיר סטיק קפוא שיצא טוב על האש. בתאבון.
 

Master Stav

New member
עדיף טרי ו/או מיושן

אני מכין ומקפיא : קבבים שיליק שיפודי פרגיות שיפודי חלקי פנים מוח המבורגרים נקניקיות סטיקים אני מעדיף להביא מהקצב יום לפני .... בשר חייב להיות איכותי ...כי אחרת מה הטעם ?
 

BiggPoppa

New member
עוף קל להקפיא

לא מאבד כמעט מטעמו. קבבים אני מעדיף טריים - לא ממש אותו טעם כמו קפואים. הקצב שלי גם מוכר את אותם הקבבים טריים (רק בסופ"ש) או קפואים. הקפואים עולים פחות. בשר איכותי - לא סטיק עין קפוא. מה זה בכלל סטיק עין? איזו עין?
 

Master Stav

New member
הכל בסדר צפירת הרגעה ....

לגבי סטיק העין .....מפרק אבל שימי על האש ויהיה בסדר ... רק למה לתבל ? כאילו למה לא לחכות עד לאחר הצלייה ? לגבי המרגז ...הולך מעולה על האש ....רצוי מעל לגחלים לוחשות ממרחק של איזה 30 ס"מ ולזמן ארוך ...
 

prtywomen

New member
אני מעולםםםםםםםםם לא קניתי קפוא מעולם

אך היות וומש היה בא לי סטייק ואין לי כח לנסוע לקצב שלי אז התפשרתי פשרה חד פעמית לחלוטין.אלא אם כן זה ממשיפתיע בטעם.
 

prtywomen

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gifאסור להגיד איכס על אוכל

אבל זה היה בעעעעעעעעעעע.......
 

SilentWave

New member
להפשיר ולשמור קר במקרר

לשים את הבשר כשהוא קר (אבל מופשר לגמרי) על הגריל. בשר בטמפטרטורת החדר שמונח על הגריל יצלה מהר מידי ואז נקבל סטייק חרוך חיצונית ונא בפנים.
 

Master Stav

New member
מקווה שתרשה ליל חלוק עליך ....

מעולןם לא שמתי בשר קר על הגריל ...אלא בהחלט בשר בטמפרטורת החדר והבשר יוצא ביודק כמו שאני אוהב אותו , MR
 

SilentWave

New member
מרשה... הכוונה לא למומחים כמוך ../images/Emo13.gif

יהיה יותר קל "לשלוט" על זמן הצלייה (במיוחד למי שירצה M או MW) כשהבשר יונח קר על הגריל. (זה טיפ שקיבלתי משף עמיר אילן - לשעבר דיקסי וכיום בעלים של האדסון בראסרי).
 

gils33

New member
כחובב בשר

אני יכול לאמר שטרי תמיד עדיף על קפוא,אבל זה ממש לא נורא,גם קפוא אפשר לקנות,רק להפשיר לפני. ובמקרה של הבשר הקפוא צריך לתבל לפני כי הוא לא טעים בלי קצת תבלינים. לגבי המרגז כמו שסתיו אמר = מעולים על האש
 
למעלה