קניתי צובטן

muylinda37

New member
קניתי צובטן

ניסיתי אותו על העוגה אבל זה לא הצליח לי...מה הדרך הנכונה להשתמש בו?אוףף אני לא מצליחה...
 
איזו דוגמה לצובטן שלך?

בדרך כלל השימוש בצובטן הוא כזה: נועצים אותו מעט לתוך הבצק, סוגרים אותו (לא לגמרי) תוך צביטת הבצק, מרפים את הצביטה שוב חוזרים על הפעולה כשהצביטה הבאה מתחילה בדיוק היכן שהסתיימה הקודמת, כדי ליצור עיטור רציף ולא צביטות נפרדות זו מזו. נסי שוב, ואם תתקלי בבעיות נסי לתאר בדיוק מה קורה, או צלמי את התוצאה ממנה את לא מרוצה.
 

muylinda37

New member
הצובטן הוא גלי

ובא בזוגות..אחד קטן ואחד יותר גדול.. זה עשה לי חורים בבצק..אולי בגלל שסגרתי עד הסוף..וגם נדבק לבצק.. ננסה בעוגה הבאה ומקווה שיהיה בסדר...תודה אקח את העצות לעוגה הבאה
 

lzabari

New member
אם הוא עשה חורים בבצק

אז כנראה שצבטת יותר מידי חזק או שהבצק היה דק מידי. אחרי כל כמה צביטות אני שמה את הצובטן בקורנפלור ומנערת שאריות וממשיכה לצבוט וככה זה לא נדבק
 
למעלה