בדרך כלל השימוש בצובטן הוא כזה: נועצים אותו מעט לתוך הבצק, סוגרים אותו (לא לגמרי) תוך צביטת הבצק, מרפים את הצביטה שוב חוזרים על הפעולה כשהצביטה הבאה מתחילה בדיוק היכן שהסתיימה הקודמת, כדי ליצור עיטור רציף ולא צביטות נפרדות זו מזו. נסי שוב, ואם תתקלי בבעיות נסי לתאר בדיוק מה קורה, או צלמי את התוצאה ממנה את לא מרוצה.
ובא בזוגות..אחד קטן ואחד יותר גדול.. זה עשה לי חורים בבצק..אולי בגלל שסגרתי עד הסוף..וגם נדבק לבצק.. ננסה בעוגה הבאה ומקווה שיהיה בסדר...תודה אקח את העצות לעוגה הבאה