קניתי צלליות של סופטאץ

MSHARONI

New member
קניתי צלליות של סופטאץ../images/Emo20.gif../images/Emo42.gif

מרקם קרם שהופך לאבקה במגע עם העין. שמתי אותן היום פעם ראשונה ובמשך היום גיליתי שבמרכז העין נוצרו גושים \ הצטברות של הצללית ממש לא יפה. ככה זה תמיד או שלא עשיתי משהו נכון ...

גם לי יש צלליות כאלה

רק של קאסטרו.... אני חושבת שזה אולי בגלל ששמת כמה שכבות כדיי שזה יהיה יותר נוצץ ובולט.. ושמת את זה על העפעף... גם לי זה קרה בפעם הראשונה שהשתמשתי בצלליות האלה... הגעתי למסקנה שפשוט לא שמים את הצלליות האלה על העפעף וגם לא יותר מידיי.... אלא מתחת לגבה זה יוצא הרבה יותר יפה... וגם לא נוצר גושים אחר כך.. רעות

ליאן.

New member
גם לי יש כזה

קניתי את זה מזמן.. זה היה מרקם אחיד שנראה קצת שומני.. ועכשיו אני רואה שנשבר לו המכסה ובגלל האויר שחדר הכל הפך לאבקה מוזרה.. זה קרם קצת ´כבד´ ולא הכי נוח להשתמש בו. נראה לי שהחום גורם לו לשנות את המרקם.. אפשר לנסות לשים פחות על העפעף רק או להשתמש רק בחלק התחתון שלו. האבקה של JADE די מוצלחת ולא יקרה.

MaYo0sH

New member
סופטאץ´ האממ..

חברה אחלה לדברים לשפתיים אבל אני לא כל כך אוהבת את הצלליות שלהן..במיוחד בגלל שהן בכלל לא אחידות ולא נמרחות יפה על העין.

popistit

New member
אני חושבת שגם לי יש כזה...

ואני לא כ"כ מרוצה מהצללית הזאת... היא התייבשה די מהר, וגם קודם היא לא נמרחה כ"כ טוב... למרות שאחרי שנאבקים איתה קצת זה יוצר יפה

למעלה