קניתי קלטות בשילב ויש לי בעיה !!!

rzrzrz

New member
קניתי קלטות בשילב ויש לי בעיה !!!

קניתי לשי היום 3 קלטות וידאו בשילב (נכון שיש לה כבר כמעט 40 קלטות בבית) אבל היא ממש אוהבת אז אני משתדלת לקנות לה כל הזמן עוד ועוד... היום פתחתי את אחת משלושת הקלטות והאיכות שלה הייתה נוראית (במקרה זו הייתה "בא אלי פרפר נחמד" ) האם אפשר להחזיר קלטת אחרי שקניתי ? בא לי כבר להחזיר את השתיים הנוספות גם, כי גם הן בטח לא טובות (מעשה ב 5 בלונים ו 100 שירים ראשונים חלק ג´) מה דעתכן ?

אם יש לך קבלה בשילב לא יעשו בעיות

הם מחזירים את זה לחברה ומקבלים קלטת במקום וכנ"ל גם את. לגבי 2 הקלטות האחרים זה לא אומר שכולם לא עובדים אבל תבדקי ואם כן תחליפי גם אותם. שאלה קטנה מה זה מאה שירים ראשונים חלק ג´ לנו יש רק א ו-ב.

תחליפי

ובכלל למה את קונה שם? הייתי שם השבוע והם ממש ממש יקרים! קניתי רק ספר "100 תמונות ראשונות" שהיה במבצע

אני תמיד אומרת שזו הפעם האחרונה !

הם ממש יקרנים אבל אני ממש אוהבת את האופנה האיכותית שלהם. למרות שבזמן האחרון רב-קט מגיעים לרמה שלהם בדיוק. השאלה אם הם יחזירו קלטת פתוחה אני אנסה בכל מקרה תודה יקירותיי

אם האיכות לא טובה הם חייבים לפחות

להחליף. ואז לדעתי , אם יהיו נחמדים, יסכימו להחליף לקלטת אחרת לגמרי. בקשר למעשה בחמישה בלונים..פויה קלטת, פסטיבל שירי דיכאון לדעתי. יש לי שתיים כאלו, אחת שקיבלתי מתנה ואחת שירשתי מאחותי. טל

אתמול הייתי בשילב, ומישהי באה

להחליף ללא קבלה. המוכרת הלכה ובדקה את הקלטת, ראתה שהגברת צודקת והחליפה לה. אפילו לא ביקשה קבלה.

למעלה