קניתי קמח עדשים ואני רוצה להכין ״חביתה״

קניתי קמח עדשים ואני רוצה להכין ״חביתה״

אני יודעת שצריך לערבב עם מים, קצת שמרי בירה, עשבי תיבול

יש לכם טיפים לטיגון עצמו?
עם מכסה, בלי מכסה?
כמה שמן?


תודה מראש!
ףבכלל הלכתי לקנות קמח טף, כי טעמתי אינגרה בפעם הראשונה וממש התלהבתי והתחשק לי לנסות, אבל לא היה, אז החלטתי לנסות את זה, בינתיים
 

קרנף לבן 1

Well-known member
מנהל
כוס מים חצי כוס קמח עדשים עם מכסה על אש נמוכה

שמן קצת כמו פנקק.
אני מטגן תמיד על אש נמוכה בגלל הטפלון. ולכן סוגר את המכסה. גם זמן הטיגון יותר גדול בגלל זה.
לא לשכוח להפוך שמתקשה מצד אחד
 
למעלה