קניתי קמח עדשים ואני רוצה להכין ״חביתה״
אני יודעת שצריך לערבב עם מים, קצת שמרי בירה, עשבי תיבול
יש לכם טיפים לטיגון עצמו?
עם מכסה, בלי מכסה?
כמה שמן?
תודה מראש!
ףבכלל הלכתי לקנות קמח טף, כי טעמתי אינגרה בפעם הראשונה וממש התלהבתי והתחשק לי לנסות, אבל לא היה, אז החלטתי לנסות את זה, בינתיים
אני יודעת שצריך לערבב עם מים, קצת שמרי בירה, עשבי תיבול
יש לכם טיפים לטיגון עצמו?
עם מכסה, בלי מכסה?
כמה שמן?
תודה מראש!
ףבכלל הלכתי לקנות קמח טף, כי טעמתי אינגרה בפעם הראשונה וממש התלהבתי והתחשק לי לנסות, אבל לא היה, אז החלטתי לנסות את זה, בינתיים