קניתי ת`דיסק.

dudig19

New member
קניתי ת`דיסק.

אני ישמע בערב ויכתוב ביקורת. מראש ראיתי שם את רוצים לרקוד בשת``פ עם העקרב שהוא אחד הראפרים האהובים עליי ביותר. יפתי, קבל צ``לש אם תקשר ביני ובינו. בינתיים, אדיוס אמיגוס.

dudig19

New member
ביקורת משמיעה ראשונית.

דבר ראשון אני רוצה להחמיא ליפתי. יפתי!!!!! הבאת אותה בדיסק בן אלף זנונים!!!! ועכשיו אחרי שנרגעתי, לביקורת: אז ככה, שמעתי כרגע את הדיסק שלש פעמים ברצף, ו... כמה הערות. חוץ מהלהיטים המוכרים (בוא לים, נגמר בחזרה, הלילה יעבור ואני לא יודעת) יש בדיסק עוד שבעה רצועות שירים מעולות. הרצועה במבה היא תוספת נחמדה עם מוסר השכל לצדה, אבל הדיסק היה נמכר גם בלעדיו. השיר רק אני מצלצל לי איכשהו מוכר... אין לי מושג מאיפה. אגב, זאת הפקה של בריינדד? השיר בוא אליי מ-ע-ו-ל-ה-! פלואו מאגניב כזה, קצת קיצ`י ודביק אבל מתוק לאללה. השיר באמצע החורף... מה אני יגיד? אני נורא התחברתי אליו מבחינה רגשית (עקב פרידה לאחרונה... :( ) שיר גאוני שאני לא יודע למה לא יצא כסינגל. חלומות צבעוניים... פה יש לי קצת בעיה. אני לא יודע למה אבל השיר הזה ``עושה לי מעצבן``... אולי בגלל הקטע ברוסית/גרוזינית/מה שלא יהיה. שמתי לב שהסוף של האאוטרו מתחבר להתחלה של האינטרו שזה נחמד... בקיצור, לפני שאני מקבל קנס מהערייה על חפירות... ציון: 8.5 מומלץ כשיש לך אוסף להשלים. (חח... כמוני...) יומעולה.

למעלה