קניתי 2 אופניים + שאלה

Nevoiz

New member
קניתי 2 אופניים + שאלה

שלום, קניתי שני אופניים: 1. אופני הרים 2 CHRYSLER מבית SHIMANO JAPAN מפרט: תכונות עיקריות: • אופני chrysler הינם מוצר מושלם המכיל בתוכו את כל המערכות הטובות בעולם • בולמי זעזועים קדמיים ובולם זעזועים אחורי מיוחד -ניתן לכיוון • 2 מעצורי VBRAKES • גודל 26 • צמיגים מיוחדים לשטח/כביש לנוחות מקסימלית • חיזוק כידון על ידי מוט מיוחד- לרכיבה בתנאים קשים • 21 הילוכים: SHIMANO JAPAN - החברה המובילה בעולם לייצור מערכות הילוכים (בגודל 20 אינץ 12 הילוכים) • מערכת העברת הילוכים GRIPSHIFT שינוי הילוכים באמצעות סיבוב • שלדת INVERSE Y: איכותית ממתכת בציפוי כרום צבועה בתנור עמידה בפני חלודה • אספקה בקרטון אורגנלי • מורכב 90%(גלגל קדמי מפורק) ועם הוראות הרכבה פשוטות. 2. אופני אלומיניום שטח וספורט הקלות בעולם B.S. בעלי 21 הילוכים מפרט: אופני B.S. הינם אופני אלומיניום קלות (משקל השילדה 7ק"ג)ובכך מאפשרות רכיבה נוחה ונעימה בשטח ובכביש ומצוידות במכלולים מקצועיים. האופנים מסופקים בגודל "26 ומאובזרות במערכת הילוכים מיוחדת בעלת 21 הילוכים מתוצרת חברת SHIMANO יפן המאפשרת העלאה והורדה של הילוך על ידי לחיצה אחת. • האופניים מצויידים בצמיגי שטח/כביש איכותיים במיוחד ברוחב 195, הניתנים לשדרוג לצמיגי שטח כביש מקצועיים ברוחב 210 בטוחים יותר ובעלי אחיזת שטח אמיתית. • האופניים מצויידים בנאבות אלומיניום ומערכת מעצורי V בעלת ידיות אלומיניום ובולמים מקצועיים. • האופניים בעלי 2 בולמים קדמי ואחורי ובנוסף שלדת אלומיניום מיוחדת המחוזקת ועמידה בטלטולים קשים הקיימים ברכיבת שטח. מה אתם חושבים ומה המחיר שהם שווים? שאלה: האם גלגלים רחבים טובים? אם כן במה? תודה רבה

amirgal

New member
הם לא טובים, שנהם.

פעם הבאה תשאל פה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=652 אופני B.S. הינם אופני אלומיניום קלות (משקל השילדה 7ק"ג)
שילדה של RMX שוקלת 6 ומשהו

Nevoiz

New member
לא טובים?

לא טובים, גם סבתא שלי יכולה להגיד... השאלה למה. ותודה רבה!

amirgal

New member
תיכנס לכאן

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=447&msgid=8425 האופניים הנ"ל הם אופני מדבקה, פרוש ועוד כמה דברים שיעזרו לך יש בקישור.

Nevoiz

New member
לא נמצאה

ההודעה לא נמצאה, כנראה עקב מחיקתה מהפורום ומה בקשר לשאלה למטה? בקשר לגלגלים הרחבים..

Nevoiz

New member
המפרט טוב...

מצאתי מה זה אופני מדבקה. אך המפרט טוב. מה לא בסדר? זה שיש רק 21 הילוכים?

amirgal

New member
זה שזה שיכוח מלא

(רק יפריע) וזה שזה מאינטרנט. תיקרא יותר טוף, כל התשובות נמצאות שם.

Nevoiz

New member
קראתי אחי

כן קראתי שצריך לבדוק בחנות אופניים מקצועית וצריך לבדוק אותם לפני הקנייה. חבל שקראתי אחרי. אבל בנינו אני לא כזה מתקדם באופניים, אני רוצה לסוע בכביש, בשטח ובהרים. האופניים האלו יספיקו לי? הכוונה שהם יהיו נוחות בנסיעה?

The Pinky P

New member
קנית אופניים פשוטים

מחומרים זולים,תכנון שילדה פשוט וזול ליצור,מאוד שבירים ולא עמידים ואני לא אמשיך בקיצור אופניים זולים שלא נועדו לרכיבה מקצועית,העיקר שזה בא בארגז אורגינל.

Nevoiz

New member
תודה אבל מה בקשר לגלגלים הרחבים?

שאלתי בקשר לגלגלים הרחבים בהודעה הראשונה.

amirgal

New member
רק יפריעו.

נכון, אני יודע שזה "מגניב" שיש לך גלגלים כמו באופנוע, למטרה שלך- זה רק יפריע.

Nevoiz

New member
יאוו איזה מזל!

אולי תוכל להסביר גם למה? תודה רבה

Nevoiz

New member
אני מבין סליחה אבל...

סליחה שאני נודניק, אבל בשטח הגלגלים טובים יותר?

Nevoiz

New member
טובים יותר מדקים

הכוונה היא שאני נוסע בשטח, מה יותר טוב הגלגלים הדקים או הרחבים?

bikingstudent

New member
קנית "אופני מדבקה"

אופניים סיניים זולים אני מניח שקראת את כל המסביב.. עקרונית צמיגים זה גם תחום רחב מעוד כאשר הזולים עשויים ניילון והטובים\אכותיים עשויים גומי לסוגיו מהכרותי עם האופניים שתקבל הצמיגים יהיו ניילון אומנם עבים אבל פשוט כי ככה יותר קל להם למכור את האופניים... צמיגים עבים לאומת זולים לפי שרוכב בשטח ואוהב עליות ואוהב מהירות אבל הוא לא משתולל וקופץ יותר מדי יתאימו לו צמיגים ברוחב 1.9-2.1 שנכון להיום נחשבים לדקים מי שכן רוצה קצת לקפוץ ויותר לרכב טכני ולהישתולל ישתמש בצמיגים ברוחב 2.2-2.5 ול-DH "רכיבה במורדות" בדרך כלל צמיגים 2.5-3.0 שזה מעוד רחב זה היה סיכום על רגל אחת של רוחב צמיגים כאשר בנוסף לכל מה שכתבתי למעלה יש סוגים ותרכובות גומי כאלו ואחרות -------------------------------------------------------------------- בשורה התחתונה.. אופי השימוש קובע את אופי הצמיג וצמיג רחב\צר זה דבר יחסי כאשר מי שרוצה יותר אחיזה ומוכן לשלם על כך במהירות חיכוך ומשקל גדולים יותר ישים צמיג רחב יותר בדרך כלל מתחילים עם צמיגים מהסוג היותר דק

nintense

New member
השאלה וגם השירשור כולו...

לא שייכים לפורום הטכני, נא להעביר את הדיון לפורום אופניים. נבויז - לפני שאתה ממשיך בשאלות, קרא בבקשה את המדריך לרוכב המתחיל ואת ההסבר למשמעות אופני מדבקה (קישורים בפורום אופניים) תודה

למעלה