קניתי 3 דיבקים וחולצה של גרין דיי..

קניתי 3 דיבקים וחולצה של גרין דיי..

אתמול חזרתי מלונדון ומתי שפעם אחת טיילנו אז ראיתי בחנות דיסקים שהדיסק international superhits! עולה רק 4.99 פאונד אז ניכנסתי וקניתי אותו וגם ראיתי שהדיסקים shenanigans וinsomniac עולים רק 6.99 פאונד אז קניתי גם אותם!!! וחוץ מזה קניתי חולצה שחורה שכתוב בירוק green day ויש את היד שהמחזיקה ברימון מהדיסק מאמריקן אדיוט!!!

ענבלושה

New member
לממממההההההההההההה???????../images/Emo7.gif

למההההההההה??? אני רוצה גםםםםםםםם! למה לא לקחת אותי????? אני אוהבת את לונדון כל כךךךךךךךךך!!!!1 היית בלונדון זו? ובכיכר טראפלגר? הצלמת עם האריות שם? והיית בלונדון אי? בגלגל העצום הזה? אוףףףףףףףף אני מתגעגעת ללונדון כ"כ....... |ממרת בבכי|

../images/Emo4.gif

הייתי בכיכר ההיא
אבל לא הצטלמתי עם האריות
כי היו מלא אנשים... ולגלגל לא היה לנו זמן כי סיבוב לוקח חצי שעה ועוד צריך לעשות תור ולקנות כרטיסים...אבל ראיתי אותו
אחד הדברים הכי כייפים היה שנסעתי ללונדון ברכבת...מחלקה ראשונה

ענבלושה

New member
../images/Emo32.gifלרכבת יש מחלקה ראשונה??? חחח

מוזר...איפה ישנתם? כשאני הייתי ישנתי בבית מלון ממש קרוב לאוקספורד סטריט.. זה הי כ"כ כיף.. כל יום יצאנו לקניות.... אה! היית בקו המשווה הזה? במצפה הכוכבים שיש שם? ירד לכם גשם? לנו ירד גשם רק בשבת וביום היחיד שרצינו לעשות טיול אופנים בעיירה ליד לונדון... הלכת לאיזה הצגה בתיאטרון שם???

ADCMAN

New member
LONDON CALLING

אייאייאיי, לונדון. מזכירי לי ימים עברו

ענבלושה

New member
יאא כן.... יש אנשים מגניבים כל כך..

הייתי שם עוד באותו יום שנחתנו... אחחחחחחחח אני כ"כ מתגעגעת ללונדון.... משוש חיי!

יאפ

יש מחלקה ראשונה....זאת רכבת היורוסטאר..מפריז ללונדון שעוברת מתחת לים...לנו ירד פעם אחת ברד...נלכנו לאופרה פנטום האופרה...אני לא אוהבת אופרות..אבל זאת הייתה ממש יפה...חוץ מזה...זה בטח יעלה לי ת'ציון...

ענבלושה

New member
אהה גמני הייתי בהצגה הזאת... אבל מה

חרא שישבתי בשורה הראשונה ראשונה.. שמצד אחד זה ממש טוב כי ראיתי הכל ושמעתי מצוין אבל לבמה איפה שהשחקנים יש המשך כזה קטן שהוא שקוף כזה ויושבת למטה התזמורת ואז כזה נגמרת הבמה.. ואני ישבתי ממש קרוב אליה ולא יכלתי לישר תרגליים.. זה הרג אותי! עד שסוף סוף הייתה הפסקה.... איזה מצחיק זה להתלבש יפה להצגה בתיאטרון...

darklighter

New member
יאאאאאאאאא גמני רוצה../images/Emo10.gif../images/Emo115.gif

תתחדשי!!!! אוף גם אני רוצה!!! ואני רוצה לונדון

Dirtbag

New member
האהא גם לי יש. ../images/Emo62.gif

*נדחפת* וגם חולצה של וורנינג.

למעלה