קניתי Cowon S9!

קניתי Cowon S9!

מכשיר מצויין! מאוד מרוצה מהקניה. לא הופתעתי משום דבר (תראו ביקורות ביו-טיוב). מכשיר סקסי בטירוף (יש לי אותו בשחור), קל משקל (77 גרם) ונכנס בקלות לכיס. מרגיש נוח ביד. איכות וידאו - מדהימה! נכון לעכשיו, הטובה ביותר! לשם השוואה, ראיתי את הארכוס 5 שיש לו את מסך ה-LCD הטוב ביותר ואני חושב שה-S9 טוב ממנו במעט (ל-S9 יש מסך AMOLED ולא LCD). איכות שמע - אפילו אני, שאין לי אוזניים רגישות בכלל, שומע עומקים חדשים בשירים שלי. לא הבדל משמעותי מבחינתי יחסית לנגן הקודם אבל אני בטוח שאודיופילים יחושו בהבדל. מסך המגע - סביר מינוס (6.5). לפעמים צריך ללחוץ מספר פעמים אבל זה באמת לא כזה משנה. המסך הוא מגנט לטביעות אצבע אבל מתרגלים... אגב, המסך של ה-S9 עשוי מ"זכוכית גורילה" כך שאין שריטות. ממליץ בחום.

תתחדש!

אפשר לשאול כמה GB והיכן נקנה? ובאילו אוזניות אתה משתמש, באלו שמגיעות בקופסא?

16 GB

ביקשתי מחבר שיקנה לי. הוא אמר לי שיקנה במזרח אבל בסוף קנה בבאג דיוטי פרי ב-200 דולר (כמו באמזון) זה די הפתיע אותי כי חשבתי שבאג מוכרים רק את גרסת ה-32. למרות שאני משתמש באזניות איכותיות (Sennheiser CX300) אני לא מבחין בהבדל גדול באיכות השמע מנגן ה-Prosound העלוב שלי. למי שמחפש נגן נייד באמת לצפייה בסרטים, זה הנגן.

יאיר B

New member
באג בישראל מוכרים רק את ה-32GB. בדיוטי מוכרים

גם את ה-16GB (זו**ת).

למעלה