קניתי IRIVER 799 ולפני שאני כותב

קניתי IRIVER 799 ולפני שאני כותב

ביקורת רציתי לשאול כמה שאלות : אפילו שהאוזניות ממש איכותיות אותי הם ממש מעצבנות ! למה הם תמיד נופלים לי תמיד מהאזנים ? או שזה אצל כולם ? סה"כ אני ממש מרוצה ההקלטה , והמוזקיה ממש אחלה בקשר לרדיו אני עוד צריך לבדוק כי אני לא שולט ממש בכל הכפתורים ! אבל בגדול זה כמו ברדיו הצנוע ברכב של ההורים שהוא לא "הרדיו " !!!!

duvdevanim

New member
כן, גם אותי הן עיצבנו

וכבר באותו הרגע (שקניתי את הנגן) קניתי אוזניות עורף של aiwa ב 55 שקל (שומעים בהם מעולה).

bitonano

New member
קודם על תתחדש!

דבר שני עם הנגנים של iRiver באות אוזניות איכותיות בד"כ. אוזניות INEAR אינן מתאימות לכל האנשים וישנם אנשים שנוח להם וישנם אנשים שלא נוח להם. יכול להיות שאתה צריך להתרגל עוד קצת לאוזניות.

יכול להיות שאני אתרגל אם לא נחליף.

בכל אופן נגן מצוין אני אכתוב ביקורת אם צריך ! סה"כ נגן מצוין ! צריך או שיש כבר מספיק ביקורות ?

stardust19

New member
ראשי כל מגיע לך- תתחדש ובקשר

לאוזניות- כפי שכבר נאמר פה קודם לכן יש כאלה שהאוזניות מתאימות בשבילם ויש כאלה שלא, מקסימום אתה יכול לקנות אוזניות יותר טובות (ברוך השם לא חסרים אצלינו בארץ אוזניות טובות.....)

bitonano

New member
בטח שחסרות... זב בערך התחום שהכי

לא מוכר בארץ... ואם יש אוזניות איכות הם יקרות ברמות לעומת חו"ל.

stardust19

New member
בארץ שלנו ברוך השם הכל יקר לעומת

המחירים בחו"ל (למשל באמריקה) ...

orimaor

New member
ת'אמת יש במחירים מוגזמים מאוד

תכנס לPDA STORE יש להם שם אוזניות מאוד טובות במחירים פחות טובים לדוגמא הSHURE E2C עולות 790 שקל באה"ב הם עולות 60 דולר(276 ש"ח) כמעט פי 3

JustThomas

New member
מצד שני

פלאפל טוב יהיה לך קשה למצוא בחו"ל. לכל מדינה היתרונות שלה. אל תשכח את הפרמטרים של היבואנים על מיסים ומשלוחים, למרות שברמה המסחרית זה בכלל לא מצדיק מחיר כזה. אז מה שנשאר הוא ה"מונפול" של יבואנים שונים על מוצרים כאלה בארץ, שיודעים כי לקניין הפרטי העלות להביא בעצמו מוצר כזה או אחר תהיה גדולה.

למעלה