קניתי PS4 אבל נכנסתי מה זה לדילמה....

sivan120

New member
קניתי PS4 אבל נכנסתי מה זה לדילמה....

אוקיי, אולי תוכלו להגיד לי מה אתם עשיתם...?
קניתי PS4, אלא שאני באמצע משחק של PS3 ויש לי עוד לפחות 4 משחקים
שקניתי ל-ps3 (שמין הסתם אפשר לשחק בהם רק ב-PS3).
מצד שני ממש בא לי לראות את הקונסולה החדשה אבל נראה לי שברגע שאני אתחיל
לשחק בה, בגלל הגרפיקה וכל השאר, אני פשוט אזנח את PS3 וכל המשחקים שקניתי וחבל...
מה עושים???מה אתם עשיתם כשהחלפתם את הקונסולה?

תתחילי לשחק בPS4. את תחזרי לPS3 האדמה לא תבלע אותה.

קנית קונסולה חדשה, בשביל מה העינוי והדילמה אם לשחק בה או לא? חסכת, טרחת, מגיע לך תהני. תהיה לך התלהבות של תקופה מסוימת מהPS4 עד שתרגישי שאין לה המון משחקים שקולעים לטעמך ואת תראי שאת תתחילי לבדוק את הספרייה שלך כשלא יהיה לך מה לשחק את תמצאי את עצמך מסתקרנת לגבי ה4 משחקים הבלעדיים של הPS3 שכבר יש לך, הרי אם הם לא היו מסקרנים אותך לא היית קונה אותם בכלל.

אני משחק כרגע הרבה יותר בPS3 שלי כי אני יכול לשחק בו מולטיפלייר עם החברה שלי ועדיין יש משחקי סינגל לPS3 שאני פשוט מרגיש שאני חייב להגיע אליהם
כדי לחוות את מה שהPS3 יכול להציע לי במלואו, אני לא באטרף לחוות את המשחקים האלה, אני משחק מה שבא לי באותו רגע, שהPS4
יקבל משחק שאני חייב לשחק אני אעזוב את הPS3 ואחזור לPS4.

ובואי נזרום עם החשש שלך, בואי נגיד שבאמת לא תרצי לשחק בPS3 יותר בחיים אחרי שתשחקי בPS4 ופתאום לא יסקרנו אותך המשחקים הבלעדיים, סו וואט? למי את חייבת משהו חוץ מלעצמך ? לא בא לך לשחק, זה בסדר גמור, המשחקים נועדו שאת תהני מהם, לא יבוא לך על המשחקים? אני בטוח
שאת מכירה אנשים שיהיו שמחים לקבל אותם ואת הPS3 תוכלי לשמור כנגן בלו ריי נוסף לסרטים, למקרה שתשני את דעתך ותרצי לשחק בו שוב יום אחד.

העיקר לא לעשות לעצמך תנאים והגבלות, שחקי במה שבא לך מתי שבא לך.

sivan120

New member
סבבה, אני אזרום, זה לא סוף העולם לשים קונסולה מעל קונסולה?

אין פתחי אוורור למעלה...
דבר שני- אפשר להכניס את אותו המשתמש שאני משחקת בו ב-PS3, הרי
זה אותו מקום או שצריך שם משתמש חדש?

זה דווקא כן סוף העולם, את תהרסי את הקונסולות ככה.

אל תנסי לחסוך במקום במשך הזמן הPS4 יהרס וגם הPS3 לא בדיוק ירוויח אריכות ימים מהעניין. תני לכל אחת את הספייס שלה זו מזו.
בנוגע למשתמש ברור שאתה יכולה להשתמש במשתמש הישן שלך גם מומלץ שתעשי את זה כי אם יש לך פלוס בPS3 אז יש לך גם בPS4.

outrigger

New member
לי למשל יש דרימקאסט וסופר נינטנדו מנויילנים

כלומר עם הניילון המקורי העוטף את המכשיר עצמו (באריזה המקורית). והם כבר בני 20 שנה לערך (נראה לי שקבעתי שיא גינס לניילון), ובפעם האחרונה שבדקתי הם עבדו מצוין (אני בספק קל לגבי הסופר). אין שום בעיה לשמור קונסולה בצד, ותמיד ניתן למכור אותה. בסוף זה הופך לפריט אספנים, שמן הסתם תתעשרי ממנו, או שלא.

כן, מוצר שיוצר במליוני יחידות יכול להפוך לפריט אספנים

sivan120

New member
אני לא בטוחה שהניילון זה מה שיעשה את זה משתלם...

מה פתאום אסור לשים שני מוצרים מתחממים אחד על השני

עם הזמן הלכו שניהם לפח

אצלי במזנון בחדר, יש הפרדה של מטר וחצי לפחות מסוני אחד למשנהו וביניהם נמצאת הטיוי שהיא מוצר לא בעייתי.

sivan120

New member
הצלחתי לארגן ככה שלכל קונסולה המרחב שלה...

שמתי מעליהם על החלק הקדמי מעיין שקית להגן מאבק, זה יכול להיות בעייתי?
ראיתי שהאיורור של PS4 הוא מהצדדים, של PS3 כמראה מאחורה...

את טורחת לחינם :) תורידי את השקית.

לא כל כך הבנתי מה זה מעין שקית אבל כל עוד הPS4 במקום טוב ואת שומרת ליד איזו מטלית מייקרופייבר שאת יכולה לנקות איתה את האבק אז הקונסולה שלך תזכה לחיים ארוכים.
(והמכשיר הזה צובר אבק כאילו הוא שטיח שלא נוקה 300 שנה בערך) את קצת מטריחה את עצמך לחינם

Josh Gross

New member
הרעיון נכון, היישום אסון

אסור בתכלית האיסור לכסות מכשירי לאקטרוניקה, אפילו אם נדמה לך כי אין זה ישירות על פתחי האיוורור.
&nbsp
מה יהיה נכון לעשות?
נתחיל בזה כי כבר דאגת לכל קונסולה מרחב משלה.
תדאגי לנקות מאבק את האזור בו הן מונחות, לפחות, אחת לשבוע.
את יכולה לכסות אותן בבד לא אוורירי במיוחד כך שלא יחדור אבק(הייתי בוחר במשהו מאוד אסתטי, אבל זה אני).
תשתדלי לא לכסות מיד לאחר השימוש, בכדי לאפשר לקונסולה להתקרר קודם לכך..

sivan120

New member
לא ממש עטפתי, רק כיסיתי את החלק הקדמי

בכיסוי עם חורים, את איזור הדיסק (זה גם מה שעשיתי עם PS3, בינתיים החזיקה מעל 3 וחצי שנים...

סתם מכוער השקית וגם בעיות איורור

אי אפשר לברוח מאבק כמו שאי אפשר לברוח מחורף וקיץ
פעם ב- מנקים לא ביג דיל
אני גם מנקה פעם בחודשיים לערך בעיקר בקיץ עם קומפרסור את המחשב והקונסולות, מחדש אותם יפה אפילו מהאבק התובעני ביותר.

במקרה שלך אין שום דילמה

כי המשחקים שאת רוצה לשחק בהם קיימים רק בסטני 3, אם היו משחקים אילו קיימים גם על סוני 4 אז היתה הדילמה.

הסיפור אמור גם לענין אותך מלבד הגרפיקה, דבר חדש שלא שיחקת בו מעולם וכן הלאה, אני עדיין משחק בסוני 3 כי אחרי הכל אין הרבה דברים שאני קונה לסוני 4 כי לא כל דבר מענין אותי.

בנוסף השארתי את הסוני 3 גם

לאחיינים א דודנים קטנים שלא ישגעו את הגדולים, וגם יש משחקים שאני חוזר אליהם, למשל GOD OF WAR מלבד האחרון ה מעפן אסנשן, כמה נהניתי מהמשחקים האילו, מלבד זה ורזידנט איול מעולם לא נהנתי ככה ממשחקים, סיימתי את גאד אטוו וור הרבה פעמים.

למעלה