קניתי resident evil 7...

peach20

New member
קניתי resident evil 7...

אני מבינה שזה משחק comportable ל-VR, אבל אין לי VR (לא רוצה גם בגלל מה שמספרים על בחילה וסחרחורת), מישהו שיחק על PS4 ונהנה? האם אפשר לשחק בכל המשחק כך?
דבר שני- איך קוראים למשחקים שהם רק על VR, אקסלוסיב ל-VR?

evilplate

New member
לא שיחקתי

אבל בערך 99% ממי ששיחק רזי 7 עשה את זה ללא VR אז נראה לי שתהיי בסדר :)
&nbsp
אין למשחקים כאלו שם מחייב אבל בדר״כ תופיע המילה VR בכותרת שלהם.

Jupiter Jones

New member
שיחקתי בזה

בps4, לא ב-vr. המשחקיות טובה והמשחק עצמו נראה נהדר ועושה את העבודה (אותי פחות הפחיד ממשחקים אחרים, אבל זה עניין אחר). לגבי ה-vr: נשים רגע בצד את עניין הסחרחורות והבחילות ונתרכז רק במשחקיות והנראות - דווקא ממה שהתרשמתי (וגם אנשים שכן שיחקו בו ב-vr) ה-vr לא מוסיף פחד או יתר היטעמות לאווירה כפי שנצופה ממנו אלא להיפך, ה-vr מסורבל, ידי הדמות נראות מגוחך, אי לכך מקומות מסויימים במשחק נהפכים לקשים יותר ולחילופין מגוחכים יותר ומוצאים אותך מאווירת המשחק.

peach20

New member
מעניין, איזה משחקים ששיחקת הפחידו אותך יותר?

אני לא זוכרת שפחדתי אי פעם במשחק מחשב (אבל אני חובבת סרטי אימה), אני גם לא כל כך מכירה משחקי אימה...

Jupiter Jones

New member
אז

אני אוהב סרטי אימה וראיתי הרבה מאוד ולצערי יש לי כנראה עמידות כי שום סרט לא הפחיד אותי. למרבה הפלא, משחק אימה אחד כן - Outlast הראשון.
המשחק הזה צימרר, הלחיץ, הרתיע והפחיד אותי. אי היכולת להתגונן בו תרמה מאוד לעניין. אף משחק אחר, טוב ככל שיהיה לא הביא אותי לרמה הזו.
אם את אוהבת אימה ולא שיחקת ב-Outlast אז את חייבת זאת לעצמך.
3 משחקים איכותיים שלדעתי יותר מפחידים וטובים מ-RE7:
The Evil Within
Until Dawn
Outlast 2

evilplate

New member
Outlast באמת מפחיד מאוד

וגם אני די חסין לסרטי אימה, יכול לראות אותם לבד בלילה בלי בעיות, אבל המשחק הזה בין הבודדים שהפחידו.
&nbsp
מה שכן לא בהכרח הייתי ממליץ עליו בקטע של משחק טוב, אבל זה עניין של טעם, מי שרוצה לפחד אני מסכים שזה משחק אפקטיבי מאוד.
&nbsp
TEW בקושי מפחיד, אולי כמה קטעים מלחיצים אבל לא פחדתי.
&nbsp
המשחק (ובכלל פיסת המדיה, זה לא שיש סרט שמתקרב לזה) הכי הכי מפחיד שניסיתי זה הדמו של PT, את Outlast סיימתי (גם אם לא תמיד שיחקתי בלילה P:) אבל PT זה לגמרי too much בשבילי. כמובן שאת הדמו אי אפשר כבר להוריד, אצלי הוא שמור לנצח על הפס4 אבל כנראה הוא לא יזכה להרבה שימוש :)

Jupiter Jones

New member
מסכים איתך

TEW לא הפחיד אותי.
המלצתי לה אותו כי הוא נעשה ע"י היוצר לשעבר של סדרת RE ומן הסתם יש ביניהם אלמנטים משותפים, אבל אותי הוא יותר הרשים מ-RE7 ומבין שניהם מבחינת אפקט הפחד לטעמי TEW לוקח.
את PT חוויתי בצורה שונה ממך (ומתברר שגם מהרבה אחרים) - מאיזושהי סיבה הוא לא עשה לי שום אפקט וההפחדה בסוף הייתה צפויה לי, הייתי ממש אדיש אליו, אם כי אני זוכר שהיו בו קטעי - WHAT THE FUCK?! שכל משחק אימה שמכבד את עצמו חייב.
אני מבין שקשה ליצור משחק אימה טוב בין היתר בגלל הקושי לזעזע ולהפחיד את הגיימרים רוויי סרטי האימה וזוועות אחרות. מקווה שיצא בעתיד איזה משחקי אימה אפקטיבי עם סיפור מיוחד, דמויות מעניינות ומיעוט בשימוש בקלישאות שהז'אנר סובל ממנו.
בינתיים אחכך את ידיי בסבלנות ל-TEW2 שקודמו היה מלך הקלישאות אבל עדיין זה לא גרם לי לא לקנות את ממשיכו בפרי אורדר

Jupiter Jones

New member
הבנתי

יש לי את אותה בעיה עם ספרי אימה, הם לא מפחידים אותי, מותחים, מצמררים כן אבל לא גורמים לאימה.

בכל זאת אם מדברים על ספרי אימה קלאסיים, אז אם אהבת את IT נסה אם לא קראת עדיין את "דברים שצריך."
נסה את "פסיכו" של רוברט בלוך, אם לא ראית את הסרט, אל תראה (על אף שהוא טוב) הספר עדיף, רוב האנשים ראו את הסרט ולכן החוויה שלהם לדעתי לא שלמה. ויש עוד הרבה אך כמובן שקצרה היריעה.

למעלה