קניתי Woll יש טיפים לשימוש?מנסיון.. תודה..
A adigreen New member 22/6/13 #2 מיד בתום השימוש כשהוא עוד חם לרחוץ עם כרית כלים רגילה וסבון כלים אצלנו כבר 5 שנים מתפקד כל יום מובטחת הנאה אלעד
מיד בתום השימוש כשהוא עוד חם לרחוץ עם כרית כלים רגילה וסבון כלים אצלנו כבר 5 שנים מתפקד כל יום מובטחת הנאה אלעד
L Lim3 New member 22/6/13 #3 תודה רבה.... אתמול הכנתי קציצות בקר וטיגנתי אותן בלי טיפת שמן...טרפו תוך 4 דקות מרגע שיצאו. מדהים!! מתכננת לקנות עוד.. אין מילים..
תודה רבה.... אתמול הכנתי קציצות בקר וטיגנתי אותן בלי טיפת שמן...טרפו תוך 4 דקות מרגע שיצאו. מדהים!! מתכננת לקנות עוד.. אין מילים..
א אילנית12 New member 22/6/13 #4 לאחר הסיום אני מיד יוצקת מים חמים על המחבת ושוטפת ,אבל לא חייבים באותו רגע. אם לא שוטפים מיד חייב שיהיה בתוך המחבת מים חמים. לא להשאיר את המחבת יבשה.
לאחר הסיום אני מיד יוצקת מים חמים על המחבת ושוטפת ,אבל לא חייבים באותו רגע. אם לא שוטפים מיד חייב שיהיה בתוך המחבת מים חמים. לא להשאיר את המחבת יבשה.
L Lim3 New member 23/6/13 #9 מחבת של סדרת ה- LIGHT בקוטר של 32 ס"מ עלתה לי 500 ש"ח. הייתה בהנחה של 19% הנחה
S shron17 New member 23/6/13 #8 כול הטיפים לשימוש נכון מחבת WOLL-ראי כאן,, http://woll-cookware.co.il/Site/Pages/Default.aspx?Id=202
L Lim3 New member 23/6/13 #10 מכירה את זה..תודה.. רציתי מנסיון של אחרים אחרי שימוש , אולי יש משהו בנוסף.