קניתי YMP700 של YES מה עכשיו ? איך מכניסים שירים לצעצוע הזה ?
M matke New member 25/10/05 #3 דוגרי כן. אני יודע שלחבר שלי יש נרתיק של חברה שקוראים לה YES. (קנה באיזה 5 דולר בתאילנד או משהו כזה.. )
דוגרי כן. אני יודע שלחבר שלי יש נרתיק של חברה שקוראים לה YES. (קנה באיזה 5 דולר בתאילנד או משהו כזה.. )
ש שחR New member 25/10/05 #4 רצ"ב הלינק , יש חיה כזאת הנה היא לפניכם ! ומה זה משנה איזה דגם, תנו לי עקרונות להכנסת שירים. אצלי הכל דיסקים מאיפה משיגים את השירים שאני אוהב בפורמט MP3 ואל תתנו לי אתר אלה אם אפשר תסבירו לי איך להוריד משם שלב אחרי שלב. תודה מראש, שחR
רצ"ב הלינק , יש חיה כזאת הנה היא לפניכם ! ומה זה משנה איזה דגם, תנו לי עקרונות להכנסת שירים. אצלי הכל דיסקים מאיפה משיגים את השירים שאני אוהב בפורמט MP3 ואל תתנו לי אתר אלה אם אפשר תסבירו לי איך להוריד משם שלב אחרי שלב. תודה מראש, שחR
D Digital Infection New member 25/10/05 #5 דיסקים ->MP3 אץה צריך תוכנה שתקודד את הדיסקים שלך לקבצי mp3, חפש בקישורי הפורום תוכנה בשםdBE אם אני לא טועה(וסביר להניח שאני כן D=) או שיש את CDEX גם.
דיסקים ->MP3 אץה צריך תוכנה שתקודד את הדיסקים שלך לקבצי mp3, חפש בקישורי הפורום תוכנה בשםdBE אם אני לא טועה(וסביר להניח שאני כן D=) או שיש את CDEX גם.