קניתי.....

קניתי.....

2 סינטרות או משו כזה מאוד יפות וקניתי פילטר ומאשבת אוייר חדשים וזה מעצבן כי זה עושה מלאאאאאאאאא אוווויר וזה מעיף לי את כל הצמחים והואכל לאימ אמא של האקוריום אמרו לי לקנות ברז..או משו כזה... וואט?

זה לא טוב אחות!

הזרם לא צריך ליהיות כזה שהורס ת'אקווריום תורידי את העוצמה של המשאבה,יש גלגל כזה מאחורה שמסובבים וזה מוריד ת'עוצמה!!! ועוד משהו!!! פתחתי בלוג חדש בשם זה,אני אתן קישור בכרטיס האישי שלי עד יום שבת ואז אסגור אותו,אז אם אתם רוצים לראות את הבלוג אתם מוזמנים,הבלוג עוסק בבע"ח,וזה כמו פורום קטן כזה שאני כשיהיה לי זמן אחפש אנשים שמבינים בבע"ח,בינתיים אתם כולכם מוזמנים,ו...זהו!נקווה שהבלוג יצליח!

גלעד cool7

New member
~~~~~~~~~>

לא לכל המשאבות אויר יש פונטציומטר (הגלגל שאחראי על כיוונון חוזק העבודה של המשאבה). הם המליצו לך לקנות ברז, ניתן לקנות אותו בכל חנות דגים שמכבדת את עצמה. אגב, אני ממליץ להוסיף אבן למשאבה, גם יותר אסטטיקה בעיניי (שמתי אבן אויר 90 ס"מ, וחיברתי אלייה 2 יציאות מן משאבת האויר שלי) וגם יותר אפקטיבי בליפט של המים, כך יגרום ליותר מים לבוא במגע עם האויר.

אורי-

New member
אולי סומטרות?

דג יפה ופעיל - אבל מאוד תוקפן , בוודאי בקבוצות קטנות. צריך להחזיק אותו בלהקה , וגם אז דגים קטנים או כאלו עם סנפירים ארוכים מועדים לסבול ממנו.

כן סומטרות!

לא ידעתי שהוא תוקפן..קניתי 2 ויש לי חוץ מזה עוד דג זהב ועוד 4 מולים וכמובן חילזון

למעלה