קנית מכונת קפה

אופק165

New member
קנית מכונת קפה

שלום לכולם
שאלה לגבי קנית מכונות קפה שואלת עבור חברה חובבת קפה ששואלת:
אני מעונינת לקנות שתי מכונות אספרסו חדשות. אחת לנו ואחת נוספת לתת מתנה לבן משפחה.
לבית אני רוצה מכונה של - Umat חדשה ובתור מתנה אני רוצה מכונת קפה שנקראית -Pixie. לגבי המכונה השניה של הפיקסי אני רוצה לעשות טרייד אין עם מכונת קפה ישנה שיש לי בבית.
בדקתי בנספרסו ואמרו לי שיומאט עולה 999 שח ופיקסי עולה 999 שח אבל אם עושים טרייד אין המחיר של הפיקסי יורד ל 670 שח בלבד?
האם שווה לקנות מהם מנספרסו או יש מקומות במרכז יותר זולים ? אולי שווה להזמין מאתר כלשהו או שזה תסבוכת?
תודה !!

blzvi

Active member
בפורמי הקפה השונים

נוטים להתעלם ממכונות קפה מבוססות קפסולות .זה לא ממש מכונה ראויה
טכנית אין הבדל בין מכונה אחת לשניה .
תבדוק כל מכונה מה האופציות הנוספות שיש לה כמו מקציף חלב וקפה הפוך אוטומטי .

אופק165

New member
למה לא ראוי ?

אשמח אם למישהו יש שם של חנות טובה עם מחירים טובים למכונות שכתבתי
תודה

dudi4321

Active member
אתיחס ל-"למה לא ראוי ?" ולדברי blzvi

יש בכותרת הפורום סימן קריאה כתום בולט והתוכן "
ברוכים הבאים לפורום קפה.
אנו מתעלמים בהפגנתיות או עונים בציניות אכזרית,כששואלים אותנו איזה מכונה של נספרסו או מכונת קפסולות לקנות! נספרסו זה לעצלנים! נספרסו זה חילול הקודש!
פורום קפה עוסק בתחביב הקפה, בקליית קפה, מכונות קפה ותרבות קפה, אך אינו פורום צרכנות ולכן אנו נמנעים מלהמליץ על מכונות קפה ביחס תקציב."
ואוסיף, מכונות שמכניסים לתוכם קפסולות הן לפיינשמייקרים עצלנים. אנו דוגלים ביצירת קפה / אספרססו מקפה שאנו יודעים מה מכיל בדיוק. כלומר קונים פולי קפה (אפילו ירוקים לפני קלייה) מזנים עם העדפה אישית וטוחנים (או קולים קודם) מנה לפני ההכנה. כך אנו שוטים קפה טרי עם קרמה בגלל הטריות שלו.

בהשאלה זה כמו להכין מרק עם חלקי בשר, עוף, ירקות ותיבול אישי. לעומת משקה שמכיל אבקת מרק מחומם שחושבים שזה מרק רק שמכיל קמח, מלח, חומרי טעם וריח ושומן מרגרינה ועוד.

למעלה