קנית נגן

קנית נגן

חבר שלי כרגע בתאילנד, ויש אפשרות שהוא יקנה עבורי מכשיר השאלה הראשונה - האם המחירים בתאילנד סבירים? שאלה שניה - על איזה נגן תמליצו, כאשר הדרישות הן כדילקמן (בסדר חשיבות יורד): א. 512MB מספיק בהחלט (למרות שכמה שיותר יותר טוב) ב. סוללה פנימית נטענת (עדיפות לכניסה למטען רגיל - שלא דרך ה-USB ג. מסך המציג ID-TAG ד. איכות שמיעה טובה פלוס ה. הרחבת זיכרון רדיו לא ממש חשוב - אפילו בכלל לא חשוב. האם יש רעיונות?

stardust19

New member
מה שעולה לי לראש כרגע זה סאנסה של

סאנדיסק...יכול להיות ויש משהו אחר אבל הראש שלי לא ממש מתפקד כרגע

לא ממש מתאים למה שציינתי

וזה למה? אין לו סוללה פנימית נטענת. מצד שני - יש לו רדיו, שלפי הפרסומים סביר פלוס - מה שמביא אותי למסקנה הבאה: הבנת הפוך את הסדר עדיפויות שלי! אז לשם ההבהרה? דירגתי מהחשוב ביותר (הגודל) עד לבלתי חשוב בעליל (רדיו..)

יאיר B

New member
בעיה העיקרית עם הדרישות שלך

זו הרחבת הזיכרון. אין הרבה נגנים שיש להם אפשרות להרחבת זיכרון. בעיה נוספת היא נושא המטען. גם כזה קשה מאוד למצוא. אם תסכים לוותר עליהם תוכל לקנות נגנים של איריבר (למשל סידרה 700/900) שהם נגנים טובים אבל לא ניתנים להרחבה (ומלבד זה והמטען הם ממלאים את כל הדרישות). לגבי המחירים בתאילד אין לי מושג. מעולם לא היתי בתאילנד. וגם בקניה בחו"ל אין אחריות בישראל (מלבד איפוד).

יאיר B

New member
../images/Emo52.gif סדרה 900 עובדת עם סוללה

פנימית ולא סידרה 700. מצטער על הטעות. כמובן שיש עוד נגנים כמו נגנים של קריאייטיב (אבל גם בהם יש את הבעיה של ההרחבה והמטען).

או קי

איריבר 900 - יש לו אפשדרות להציג ID-TAG (גם בעברית)? במידה וכן, וזה שאקנה בתאילנד לא יכיל את האפשרות - האם יהיה ניתן לעדכן את התוכנה בארץ? ממה שאני מבין עכשיו, 995 זה הנגן שלי. תקן אותי אם אני טועה?

הרחבת זיכרון מדורגת במקום האחרון..

ככה שזה לא ממש ויתור רציני. מצד שני, סוללה פנימית נטענת זה משהו שאני מקווה שאני יכול להתעקש עליו. על צורת ההטענה - אני מוכן להתפשר, מצד שני הסתכלי באיריבר, ושמתי לב שהם ללא סוללה פנימית נטענת. אולי אתה מכיר משהו שמקיים את תנאים א וב (גודל לא רלוונטי ממש, אבל סוללה פנימית נטענת) ביחד?

mc 69

New member
יש בארץ ת'אייביד

יש את החברה אייביד שיש לה את כל מה שכתבת...

למעלה