קנלוני לילדים

סביון1

New member
קנלוני לילדים

שלום,

מישהו אולי מכיר מתכון לקנלוני שילדים אוהבים, עם המגבלות הבאות:
בלי בשר כמובן (לכן אני שואלת כאן)
בלי מוצרי חלב למעט גבינה צהובה וחמאה, וגם אלה לא בכמויות גדולות.

הילדים שלי לא אוהבים ירקות מבושלים (אני מבינה אותם גם אני בגילם לא אהבתי). אז אם המתכון מכיל ירקות, כדאי שהם יהיו טחונים או משהו כזה, שלא ירגישו את המרקם.

תודה רבה וחגים שמחים לכל יושבי הפורום
 
חג שמח


הנה מתכונים:
1
2
3

בכולם הירקות טחונים ולא נראים כל כך כמו ירקות, וגם מסווים בטעם או של גבינות או של אגוזים.
 

סביון1

New member
תודה רבה

הבררן הקטן לא אוכל פטריות, הלכה האופציה הראשונה. רואה ירוק מבושל בורח קילומטר - נמוגה גם האופציה השניה. האופציה השלישית דוקא נראית טוב. עם המזל שלי היא נראית הכי מסובכת להכנה... אבל נתגבר

&nbsp
מה שרציתי לשאול זה, האם צריך להרתיח את הקנלוני לפני האפיה כמו שהיא עושה במתכון עם דפי הלזניה? (זה מתכון שמשתמש בדפי לזניה שעוברים הסבה לקנלוני). אף פעם לא השתמשתי בקנלוני אז אין לי מושג אם הם יתרככו באפיה רק מהרוטב של המלית או שזה לא מספיק וצריך לבשל? אולי במקום לבשל אשפוך את רוטב העגבניות על הקנלוני במקום מתחתיו וזה יגרום לו להתרכך?
&nbsp
שוב תודה רבה.
 

smaak

New member
אפשר למלא בבולונז טבעוני

וכמובן לא לבשל את הקנלוני לפני שאת מכניסה לתנור.
אני כן מניחה את הקנלוני על מצע של עגבניות, על מנת שיקבל מהן נוזלים בתהליך הבישול, אבל לא צריך להגיש אותן.
 
הילדים שאני מכירה אוהבים מילוי של

טריות ובצל מטוגן עם גבינה צהובה ובולגרית.
במקום הגבינות אפשר לשים תפחא עם בצל מטוגן אם יחד עם הפטריות גם.
&nbsp
לפעמים מגוונת במיחוי של בטטה ובצל מטוגן או ים שום ורומרין..לא בטוחה שיאהבו בטטה...
&nbsp
רוטב הילדים מעדיפים דווקא שמנת או שמנת פטריות.
לפעמים עגבניות, לפעמים שילוב דל שניהם...
 
למעלה