קנלוני
1. רגו בשר (בולונז):
חומרי גלם:
1.5 ק"ג בשר בקר טחון טרי
1 בצל גדול קצוץ דק
2 רסק עגבניות של טל 260 גר'.
1 עגבניות מרוסקות MUTTI
1 ראש שום, קטוש
1 כוס יין אדום יבש
שמן קנולה
מלח, פלפל שחור, פפריקה מתוקה, אורגנו
אופן הכנה:
מטגנים על אש נמוכה את הבצל עם מלח וסיר מכוסה.
אחרי שהבצל נהיה שקוף, מוסיפים את הבשר הטחון, מפרקים ומערבבים כדי למנוע גושים, עד שמחליף צבע מאדום לאפור.
מוסיפים את הרסק ואת העגבניות המרוסקות. מנקים את "כל" המיכלים נשאריות עם מעט מים רותחים.
מערבבים לקבלת צבע אחיד. מוסיפים את השום והתבלינים.
אחרי שעה על האש, מוסיפים את היין. מערבבים.
אחרי עוד רבע שעה, מכבים ומסירים מהאש.
ממלאים עם כפית גלילי פסטה (קנלוני) עם הרגו, דוחסים בעדינות ומשכיבים
(לכמות הזו, צריך כמעט 2 קופסאות קנלוני) בתבנית אלומיניום (בינוני).
ממלאים ב-2 שורות עד הקצה.
הכמות מספיקה ל-2 תבניות שלמות.
רוטב:
חומרי גלם:
1 בצל קצוץ דק
שמן זית
1 עגבניות מרוסקות של MUTTI
2 שמנת לבישול (15% שומן)
מלח ופלפל שחור, אורגנו.
אופן הכנה:
מתקנים את הבצל, עם מלח, אש נמוכה ומכסה.
אחרי שהבצל מתרכח, מוסיפים את העגבניות המרוסקות, ומתבלים
אחרי שמגיע לרתיחה, מוסיפים את השמנת וביעים לרתיחה.
יוצרים את הרוטב מעל הרנלוני לכיסוי.
מכסים ברדיד אלומיניום ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מע' ל-30-45 דק'.
מסירים את הרדידי, מפזרים מלמעלה גבינה מגורדת (משופרסל ע"י המעדניה, קופסה לכל תבנית).
מחזירים לתנור עד שהגבינה מזהיבה קלות.
בתיאבון
1. רגו בשר (בולונז):
חומרי גלם:
1.5 ק"ג בשר בקר טחון טרי
1 בצל גדול קצוץ דק
2 רסק עגבניות של טל 260 גר'.
1 עגבניות מרוסקות MUTTI
1 ראש שום, קטוש
1 כוס יין אדום יבש
שמן קנולה
מלח, פלפל שחור, פפריקה מתוקה, אורגנו
אופן הכנה:
מטגנים על אש נמוכה את הבצל עם מלח וסיר מכוסה.
אחרי שהבצל נהיה שקוף, מוסיפים את הבשר הטחון, מפרקים ומערבבים כדי למנוע גושים, עד שמחליף צבע מאדום לאפור.
מוסיפים את הרסק ואת העגבניות המרוסקות. מנקים את "כל" המיכלים נשאריות עם מעט מים רותחים.
מערבבים לקבלת צבע אחיד. מוסיפים את השום והתבלינים.
אחרי שעה על האש, מוסיפים את היין. מערבבים.
אחרי עוד רבע שעה, מכבים ומסירים מהאש.
ממלאים עם כפית גלילי פסטה (קנלוני) עם הרגו, דוחסים בעדינות ומשכיבים
(לכמות הזו, צריך כמעט 2 קופסאות קנלוני) בתבנית אלומיניום (בינוני).
ממלאים ב-2 שורות עד הקצה.
הכמות מספיקה ל-2 תבניות שלמות.
רוטב:
חומרי גלם:
1 בצל קצוץ דק
שמן זית
1 עגבניות מרוסקות של MUTTI
2 שמנת לבישול (15% שומן)
מלח ופלפל שחור, אורגנו.
אופן הכנה:
מתקנים את הבצל, עם מלח, אש נמוכה ומכסה.
אחרי שהבצל מתרכח, מוסיפים את העגבניות המרוסקות, ומתבלים
אחרי שמגיע לרתיחה, מוסיפים את השמנת וביעים לרתיחה.
יוצרים את הרוטב מעל הרנלוני לכיסוי.
מכסים ברדיד אלומיניום ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מע' ל-30-45 דק'.
מסירים את הרדידי, מפזרים מלמעלה גבינה מגורדת (משופרסל ע"י המעדניה, קופסה לכל תבנית).
מחזירים לתנור עד שהגבינה מזהיבה קלות.
בתיאבון
