קנס במהלך צו 8

סנורקה9

New member
קנס במהלך צו 8

שלום לכולם!!!
במסגרת מבצע צוק איתן גויס בעלי בצו 8 ביחידה עורפית. יש לציין שאנו תושבי קו העימות ונשארתי לבד עם שני פעוטות והריון בחודש תשיעי ללא ממד ולבד.
במהלך המילואים בעלי הלך עם חולצה בחוץ ונשפט וקיבל קנס של 500 שח ומאסר על תנאי. זה נשמע לי כל כך הזוי שאדם עוזב את משפחתו ומגיע לתרום למען המדינה ובתמורה מקבל קנס של מאות שח. ברצוני לדעת למי ניתן לפנות בעניין זה??? תודה רבה!!!!

guya72

New member
ניתן לפנות לבעלך

הוא נמצא במסגרת שדורשת משמעת מסוימת.
אינו עומד בדרישות - אז הוא משלם את המחיר.

סנורקה9

New member
אוי באמת

וב שבזמן מלחמה יש לך זמן לציניות ורוע.
כנראה שלא חווית סיטואיציה כזו ולכן את מרשה לעצמך להתבטא בצורה כזו.
אם אין לך. תגובה עניינית תחסכי ממני את הביקורת

guya72

New member
אוי באמת את

עשיתי די והותר מילואים בקווים קדמיים, גם בימי מלחמה - כך שאני מרשה לעצמי להגיד את הברור מכל - זאת לא קייטנה.
לא מוצא חן בעינייך שיש מי שלא מסכים עם דעתך ? זבש"ך.
אל תצפי שכל העולם יעמוד דום לכבודך (ואולי זאת הבעיה האמיתית ...???)

סנורקה9

New member
יעמוד דום????

טוב זו ההודעה האחרונה שלי אליך כי ממש אין לי זמן להתעסק בשטויות האלו עכשיו. אבל תמצא לך חיים או לחילופין תענה לעניין. ביי.

אושי231

New member
היי

לא ציינת מי שפט אותו, אם זה מפקד היחידה שלו אני מניחה שהוא גם דיבר איתו לפני והסביר לו מה עומד מאחורי הדברים.
בעיקרון אין משהו לא חוקי בעונש שהוא קיבל.
לדעתי האישית חלק מהחוסן הלאומי של העורף הוא לראות את חיילינו- גם אלו שבסדיר וגם אלו שבמילואים הולכים כמו חיילים ולא כמו ליצנים עם חולצות בחוץ, זה צבא, לא קייטנה.
אני מודה שכשאני רואה חייל הולך בצורה לא מדוגמת זה מאוד חורה לי, זה מצביע על זלזול וזה לא במקום בכלל.
בנוסף, מפקדי האוגדות והפיקודים לקחו את הנושא בצורה מאוד קשה והנחו את המפקדים לשפוט בחומרה חיילים שמתייחסים ככה למדים.
מצד אחד אני יכולה להבין שאומרים שלא צריך לשפוט מילואימניקים בחומרה כי זה בסופו של דבר מילואים אבל מצד שני אני מבינה את המחמירים כי צריך לכבד את המדים שהולכים איתם.
כשחייל הולך עם מדים הוא מייצג את כל הצבא- גם אם הוא מילואימניק!

למעלה