Fellowship
New member
קנס United & Booking
לאחר שביצענו הזמנות של טיסות ומלונות, צץ נתון חדש והחלטנו לבצע שינוי,
כל המלונות בבוקינג היו עם אפשרות ביטול עד סמוך למועד האירוע, למעט מלון אחד.
כרטיסי הטיסה דרך יונייטד היה עם דמי שינוי/ביטול של 200$ לכרטיס (ידענו מראש).
1. כמובן שהמלון היחיד שהיינו צריכים לשנות, היה המלון היחיד שהיה ללא אפשרות ביטול (תשלום מלא בכל מקרה).
דרך בוקינג לא היתה אפשרות לבטל, פניתי ישירות למלון, הם אמרו שאפשר לבטל תמורת דמי ביטול של 25$,
אבל מכיוון שההזמנה בוצעה דרך בוקינג, חייב לעשות זאת דרכם, ואילו בוקינג לא אפשרו זאת (עמלות, אני מניח).
פניתי שוב לבוקינג, אמרתי להם שיצרתי קשר עם המלון והוא מוכן לבטל וביקשתי שיבדקו עמם,
בדקו, אישרו, בוטל בתשלום של 25$ (במקום מאות דולרים).
שאלה
האם אתם נוהגים להזמין מלונות בבוקינג (ודומיו), או ישירות מול המלונות?
הנוחות וגמישות של הזמנה דרך אתרים כמו בוקינג היא מאוד מפתה,
פעם, ממש מזמן, השוותי קצת מחירים אל מול הצעות ישירות מהמלונות, לא ראיתי סיבה להזמין מול המלון.
(נראה שכדאי לבדוק מול המלון ישירות כאשר דרך אתרים חיצוניים אין אפשרות ביטול)
2. בשיחה עם יונייטד נאמר לי שאין שום אפשרות לבצע את השינוי בכרטיסים ללא תשלום של 800$.
(ארבעה כרטיסים כפול 200$ לכרטיס),
התקשרתי שוב למחרת כדי לנסות שוב, שאלו מה הסיבה, מלמלתי משהו בכוונה לא ברור לחלוטין,
כי מצד אחד הייתי צריך לספק להם סולם (אם ירצו לרדת בו), וסתם לומר "התוכניות שלי השתנו" לא היה עוזר,
אבל מצד שני לא רציתי לשקר בפה מלא, אז סיפקתי חצי הסבר לא מפורט וחצי מומצא, זה עבד, ויתרו על 800$ דמי שינוי.
שאלה
את הטיסות הללו הזמנתי במקרה ישירות דרך האתר של יונייטד, ולא דרך אקספדיה (כמו בד"כ),
ומנסיון קודם, אם הייתי מזמין דרך אקספדיה, לא היה עם מי לדבר ביונייטד, הם היו שולחים אותי לאקספדיה,
ולדבר עם אקספדיה זה מועיל כמו לדבר לקיר.
האם נכון לומר שתמיד עדיף להזמין טיסות דרך האתר של חברת התעופה, ולא דרך אקספדיה (ודומיה)?
או שלא בהכרח?
לאחר שביצענו הזמנות של טיסות ומלונות, צץ נתון חדש והחלטנו לבצע שינוי,
כל המלונות בבוקינג היו עם אפשרות ביטול עד סמוך למועד האירוע, למעט מלון אחד.
כרטיסי הטיסה דרך יונייטד היה עם דמי שינוי/ביטול של 200$ לכרטיס (ידענו מראש).
1. כמובן שהמלון היחיד שהיינו צריכים לשנות, היה המלון היחיד שהיה ללא אפשרות ביטול (תשלום מלא בכל מקרה).
דרך בוקינג לא היתה אפשרות לבטל, פניתי ישירות למלון, הם אמרו שאפשר לבטל תמורת דמי ביטול של 25$,
אבל מכיוון שההזמנה בוצעה דרך בוקינג, חייב לעשות זאת דרכם, ואילו בוקינג לא אפשרו זאת (עמלות, אני מניח).
פניתי שוב לבוקינג, אמרתי להם שיצרתי קשר עם המלון והוא מוכן לבטל וביקשתי שיבדקו עמם,
בדקו, אישרו, בוטל בתשלום של 25$ (במקום מאות דולרים).
שאלה
האם אתם נוהגים להזמין מלונות בבוקינג (ודומיו), או ישירות מול המלונות?
הנוחות וגמישות של הזמנה דרך אתרים כמו בוקינג היא מאוד מפתה,
פעם, ממש מזמן, השוותי קצת מחירים אל מול הצעות ישירות מהמלונות, לא ראיתי סיבה להזמין מול המלון.
(נראה שכדאי לבדוק מול המלון ישירות כאשר דרך אתרים חיצוניים אין אפשרות ביטול)
2. בשיחה עם יונייטד נאמר לי שאין שום אפשרות לבצע את השינוי בכרטיסים ללא תשלום של 800$.
(ארבעה כרטיסים כפול 200$ לכרטיס),
התקשרתי שוב למחרת כדי לנסות שוב, שאלו מה הסיבה, מלמלתי משהו בכוונה לא ברור לחלוטין,
כי מצד אחד הייתי צריך לספק להם סולם (אם ירצו לרדת בו), וסתם לומר "התוכניות שלי השתנו" לא היה עוזר,
אבל מצד שני לא רציתי לשקר בפה מלא, אז סיפקתי חצי הסבר לא מפורט וחצי מומצא, זה עבד, ויתרו על 800$ דמי שינוי.
שאלה
את הטיסות הללו הזמנתי במקרה ישירות דרך האתר של יונייטד, ולא דרך אקספדיה (כמו בד"כ),
ומנסיון קודם, אם הייתי מזמין דרך אקספדיה, לא היה עם מי לדבר ביונייטד, הם היו שולחים אותי לאקספדיה,
ולדבר עם אקספדיה זה מועיל כמו לדבר לקיר.
האם נכון לומר שתמיד עדיף להזמין טיסות דרך האתר של חברת התעופה, ולא דרך אקספדיה (ודומיה)?
או שלא בהכרח?