קנצ´נבורי ועוד

djyosi

New member
קנצ´נבורי ועוד

שלום לכולם אני יחסית חדש בפורום (למרות שפעם עניתי רבות לשאלות של אנשים לגבי תאילנד) אני נוסע לתאילנד (פעם שניה) ב 15 לנובמבר. (נחיתה בפוקט) חשבתי להתחיל את הטיול באיים (קו פנגן - לפול מון) לאחר מכן לנסוע לסמואי. אחרי קו סמואי נסיעה לבנגקוק - חבר שלי ממשיך לצפון ואני רוצה לקנצ´נבורי. ניפגש שוב בבנגקוק נשהה כמה ימים (2-3) ונרד דרומה שוב כנראה לקרבי. לאחר מכן יום בפוקט והביתה. השאלות שלי: 1. האם המסלול נשמע בסדר ? (איך אתם הייתם מתכננים ?) - אני נוסע לחודש 2. מה הדרך היעילה ביותר להגיע מקו סמוי לקנצ´נבורי ? או מבנגקוק לקנצ´נבורי ? (מחירים יתקבלו בברכה). 3. מה לגבי מחירי הטיסות ? מי יודע כמה עולה טיסה בנגקוק --> דרום וההפך ? כנ"ל לגבי הצפון .. 4. מה לגבי מחירי הלינה בתאילנד בתקופה זאת ? הבנתי שנובמבר נחשב ב HIGH SEASON. במה מדובר מבחינת מחירים ? תודה רבה לכל הקוראים והעונים. עשו חיים. יוסי

דקלה 79

New member
מחיר לקנצנאבורי

היי- אני הייתי לפני שנתיים אז אני מקווה שזה עדכני - נסיעה מבנקוק לקאנצנבורי לוקחת 3 שעות בד"כ לוקחים מיניבוס מאחת הסוכנויות וזה עולה 100 באט אני לעומת זאת נסעתי ברכבת מקומית עולה 25 באט אומנם מדובר ברכבת ישנה...ולא כל כך נח אבל שווה את זה רק בגלל האנשים שעולים לרכבת והנופים בדרך וכמובן הרבה יותר זול (אם מחשבים בבאטים)

בועית

New member
המלצה חמה!!

אם אתה בקטע של לעשות קעקועים וכאלה אז בקנצ´נבורי זה המקום! בג´ולי פרוג יש כמה חנויות כאלו מימין יש שם מקעקע מדהים שקוראים לו ניקום והבנאדם הזה פשוט אומן! תוכלו לראות את הקעקוע שהוא עשה לי שנה שעברה.(והוא גם אחד הנחמדים שפגשנו). בעיקרון חוץ מזה נורא שעמם לי שם - כדאי לקחת ספר או משהו. ולגבי טיסות אני זוכרת שטיסה מבנגקוק לסמוי עלתה לי 80$ (כיוון אחד כמובן)

stan1

New member
למה??

למה לעשות קעקוע כשתהיה בן 70 לא תוהב את זה יותר.

בועית

New member
נורא מצער לחשוב

על גיל 70 בכלל... כל אדם והאהבות שלו. אני מקווה גם בגיל 70 להיות שרוטה כמו היום. וזה נורא כואב לומר אבל במדינה שלנו, לא בטוח שנגיע לגיל 70.

למעלה