קנצנבורי או איותיאה ? מתכננת טיול של יום אחד על מנת שבערב אחזור לבנקוק , מה עדיף ?
R rozabro New member 9/12/02 #1 קנצנבורי או איותיאה ?../images/Emo53.gif מתכננת טיול של יום אחד על מנת שבערב אחזור לבנקוק , מה עדיף ?
קנצנבורי או איותיאה ?../images/Emo53.gif מתכננת טיול של יום אחד על מנת שבערב אחזור לבנקוק , מה עדיף ?
ש שוקולדה מתוקה New member 9/12/02 #2 קנג´ן ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif 3 פעמים נסעתי לשם!!!! ובכל פעם זה היה לכמה ימים עד שבוע.
קנג´ן ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif 3 פעמים נסעתי לשם!!!! ובכל פעם זה היה לכמה ימים עד שבוע.
ש שוקולדה מתוקה New member 9/12/02 #3 יש שם אבל בעיה קשה של יתושים... [בגלל הנהר] באיותיה הייתי לא יותר מכמה שעות.
י ילדת קיץ New member 10/12/02 #4 איותאיה אני הייתי גם יום בקנצ´נבורי וגם באיותאיה ואישית לא מצאתי שום דבר מעניין בקנצ´נבורי ואיותאיה היתה מקסימה אבל זה אישי כי הרבה אהבו את קנצ´נבורי...
איותאיה אני הייתי גם יום בקנצ´נבורי וגם באיותאיה ואישית לא מצאתי שום דבר מעניין בקנצ´נבורי ואיותאיה היתה מקסימה אבל זה אישי כי הרבה אהבו את קנצ´נבורי...
י ילדת קיץ New member 14/12/02 #8 האמת שלא... בתכלס זו סתם תמונה יפה שמצאתי בתמונות של windows xp... פשוט רציתי לשים תמונה בכרטיס וחיפשתי תמונות במחשב ומצאתי כמה תמונות של המחשב וזו היתה הכי יפה... אבל תודה רבה בכל מקרה... הלוואי שאני הייתי מצלמת אותה...
האמת שלא... בתכלס זו סתם תמונה יפה שמצאתי בתמונות של windows xp... פשוט רציתי לשים תמונה בכרטיס וחיפשתי תמונות במחשב ומצאתי כמה תמונות של המחשב וזו היתה הכי יפה... אבל תודה רבה בכל מקרה... הלוואי שאני הייתי מצלמת אותה...