קסאמים בעפולה

gershon17

New member
קסאמים בעפולה

אחרי שההתנתקות בהחלט הביאה את השקט המצופה בסביבות עזה, מה יעשה ראש הממשלה כדי לשמור על שקט דומה גם באיזור עפולה?

gershon17

New member
ובינתיים בשדרות רוצים תשובות

והם גם כועסים, מה פתאום מגנים על אשקלון יותר מאשר עליהם. מגיעות להם תשובות, אני מניח. האם בקדנציה הבאה שרון ומופז גם יקיימו את האיומים הנוראיים שאיימו על האוי-ואבוי שיקרה לפלסטינאים אם הם ימשיכו להפגיז אותנו אחרי הנסיגה? מתיד תושבי שדרות יוכלו לישון בשקט?

gershon17

New member
נו, מה יהיה?

אין לאף אחד במפלגת קדימה מה להגיד על הקסאמים? בכל זאת, ראש הממשלה מקדימה, שר הבטחון מקדימה, שר האוצר מקדימה. איך עוצרים את הקסאמים? ואם אי אפשר, למה אין תוכנית פיצויים מקיפה לתושבי שדרות, שיוכלו לעבור לגור במקום אחר בו המדינה כן תגן עליהם?

bhnadav

New member
הרמטכ"ל הוא לא מקדימה,

והוא זה שדיבר כרגע על הקושי בטיפול במשגרי הקסאמים, והעובדה שגם באמצעים טכנולוגיים חדישים אי אפשר להתמודד בקסאם שמשוגר על "גלגל" ומונף מעל הגדר. כפי שכתבתי לפני חצי דקה, ישנן בעיות בטחוניות כרגע מבחינת הקסאמים, והן נמצאות בטיפול של מערכת הביטחון מן הסתם.

Haemek

New member
הם אומרים ששרון טוב לביטחון

אני לא מבין למה? קסאמים יש, שרון עדיין ראש הממשלה, אבל איש לא מגן על תושבי שדרות, זה מה יש לחסידי שרון השקרן לומר? הם מעדיפים לשתוק.

bhnadav

New member
LOL

"הם מעדיפים לשתוק" - אבל אני הגבתי מספר פעמים...

Haemek

New member
LOL בריבוע

אם המצב כל כך טוב, למה תושבי ישראל חיים בפחד? או שאולי תושבי שדרות, קרית שמונה, ונתניה לא נחשבים במיוחד? למה מחשסני הנשק והתחמושת של כל האירגונים מתמלאים בסחורה שמוברחת דרך ציר פילדלפי, כולל קטיושות וטילי קרקע אויר, שבקרוב נחווה אותם? וזה אחרי שהעול של השמירה הוטל על (נכון) הצבא המצרי, שכמובן (!) ישמור הרבה הרבה יותר טוב מצהל, כי הוא באמת (!) רוצה להגן על היהוד...

למעלה