קסאמים תמורת קסאמים

Venomous snake

New member
קסאמים תמורת קסאמים

ככל שמשקיעים יותר כח במלחמה נגד טרור התוצאות דלות יותר. כדי להצליח יותר נגד ירי הקסאמים יש להפחית את עוצמת התגובה, כלומר במקום לשחק את המשחק חסר הסיכוי של חזקים מול חלשים, הגיע הזמן להחזיר להם בדיוק באותה מטבע: קסאם משלנו על כל קסאם משלהם.

זה קצת חוצפה לבקש ממיי שיורים לו

על הבית יום יום להתאפק כי אנחנו רוצים לבדוק מה יקרה אם נבליג או נייחס לכך חשיבות זניחה, אני רוצה לראות מה היה קורה לו היו נופלים קאסמים יום יום ליד הבית שלך גם אז היית מעדיף להבליג? לא מפתיע

Venomous snake

New member
לא הצעתי להבליג

הצעתי להגיב אבל בדיוק באותה עוצמה: לשלוח להם קסאמים משלנו. ירי ארטילרי או ירי ממטוסים לא משיג את מטרתו חפים עשרות מפשע נהרגים וירי הקסאמים רק גובר.

לא יעיל, לצורך הרתעה יש תמיד צורך

לגבות מחיר גבוה יותר מהצד השני, היכן שכואב, היכן שיעיל, היכן שמשתק. בעיני העולם מדינה שמפעילה בצורה שיטתית נשק נגד אוכלוסיה תמיד תראה רע ולא תועיל או תפגע ביכולת האויב. יעיל זה להוריד את כל המנהיגים שלהם, הפוליטים וצבאיים, לא עד שיהיה שקט, אלא עד שכולם מתים והאירגון לא מסוגל לתפקד.

../images/Emo45.gif לשם שינוי אני מסכים איתך,

אבל אני לא בטוח שזה יעוזר , הורגים 1 באים עוד 10, וזה נכון גם לגבי אירגונים.

טשאפק

New member
עם חיזבאללה למשל

הורדת את מוסאווי, חטפת את עובייד - קיבלת את נסראללה.

gershon17

New member
אבל עם החמאס עצמו

חיסול רנטיסי ויאסין הפחיתו משמעותית את הפעילות שלו נגדו.

gershon17

New member
זה לא באמת משנה אם הוא מתפקד

מה שמשנה זה אם הוא פועל נגד ישראל. החיסולים הוכיחו את עצמם כיעילים ביותר בטווח הקצר והבינוני.

טשאפק

New member
הוא מתפקד, והוא גם פועל נגד ישראל

התקווה היתה לפגיעה חמורה בארגון אחרי ההתנקשות במנהיגיו, התפוררות, מלחמות ירושה וכדומה. היא התבדתה. אני מסכים שלהתנקשויות, כולל בדרג הבכיר, היה חלק גדול בירידת מספר הפיגועים.

למעלה