קסטרו זה כזה פאסה הם לא מעודכנים כבר כמה עונות ואני לא מוצאת שם שום דבר סביר ללבוש.
C chopchop2 New member 16/2/09 #1 קסטרו זה כזה פאסה הם לא מעודכנים כבר כמה עונות ואני לא מוצאת שם שום דבר סביר ללבוש.
J JulieR New member 17/2/09 #2 הם דווקא כל הזמן מתחדשים ויש להם לפעמים אחלה יציאות. פריטי הבייסיק שלהם ממש שימושיים ואפשר למצוא פריטים שווים בקלות. אני לא חושבת שהם פאסה, זה רק עניין של טעם.
הם דווקא כל הזמן מתחדשים ויש להם לפעמים אחלה יציאות. פריטי הבייסיק שלהם ממש שימושיים ואפשר למצוא פריטים שווים בקלות. אני לא חושבת שהם פאסה, זה רק עניין של טעם.
M michali36 New member 22/2/09 #4 גם אני לקוחה נאמנה למדי של קסטרו. ביום שישי האחרון הלכתי לשם לקנות מעיל שחור, מדדתי איזה שישה, כולל שניים אפורים ובסוף מרוב שלא הצלחתי להחליט, דחיתי את ההחלטה ליום אחר. אולי היום?
גם אני לקוחה נאמנה למדי של קסטרו. ביום שישי האחרון הלכתי לשם לקנות מעיל שחור, מדדתי איזה שישה, כולל שניים אפורים ובסוף מרוב שלא הצלחתי להחליט, דחיתי את ההחלטה ליום אחר. אולי היום?
W whoami2 New member 8/3/09 #5 זה נכון שיש להם קו http://www.index.co.il/ofna/ ייחודי שלהם אבל לפעמים לא מוצאים מה ללבוש!