קסטרו

• פותח הנושא may24
  • פורסם בתאריך

may24

New member
קסטרו

רציתי לשתף אותכם בביקור קטן שהיה לי ברשת קסטרו שבקניון איילון בר"ג. נכנסתי לחנות לתומי לגשש ולראות מה העיניינים אחרי שרזיתי במיקצת הנחתי שיש שם איזה מכנס או חולצה בשבילי.... אז זהו שטעיתי ובגדול, לא היתה שם מידה יותר גדולה מ-42 אפילו לא 44 שיכול לעלות עליי, זה כל כך זיעזע אותי שרציתי פשוט לגשת למנהלת ולשאול אותה מדוע הם לא טורחים להביא את המידות הנ"ל שאני יודעת בוודאות שהן קיימות ברשת עצמה בסניף אחר. אבל לא עשיתי זאת, לא רציתי להוציא עלייה את התיסכולים שלי על העובדה שאני לא רזה. אז פשוט יצאתי משם דיי בבאסה. מה דעתם?

אביטל666

New member
לדעתי...

זה יהיה ניסיון של לדבר עם הקיר אבל אם כבר, אז תפני קודם למשרדי הרשת ותבררי האם יש מדיניות בעניין ואחרי כן תפני לחנות עצמה

efil1

New member
לפי מה שאני יודעת החנויות מתאימות

את המידות בהתאם למיקום החנות ( פיזית ) בגלל זה בחלק מהחנויות תמצאי מידות יותר גדולות ובחלק רק עד מידה 38-40 . בפעם הבאה תשאלי איך זה שאין את המידה שלך אם את יודעת בוודאות שהיא קיימת בחנות אחרת ותבקשי שיזמינו לך במידה שלך או כמן שכבר כתבו פה תבררי בהנהלת הרשת מה מידה הכי גבוהה ומה המדיניות . ביי .

may24

New member
היי אפיל...

א זהו שהיחס בקסטרו לבעלות מידות טיפה גדולות הוא דיי מגעיל ומזעזע ,אין להם שום כוונה לתת שירות לצערי .... כך שאין עם מי לדבר,להפך הן עונות כזה: יש רק עד מידה :42 לא משנה מה מו מי רק עד 42!!!!!

efil1

New member
אם אני לא מרגישה נוח בחנות מסויימת

אני לא אכנס אליה , אפילו לא לברר אם יש את המידה אז עד רבה כשהזבנית היא אנטיפטית . דרך אגב בחנויות מהסוג של קסטרו ודומיהם חושבים שלשמנים אין זכות להתלבש כמו שצריך אלה אם כן זה אוהל . ביי .

למעלה