קסם בנקאות

מ ס ח ר ר

New member
קסם בנקאות

תעודת הסל עוקבת אחר 30 החברות הגדולות העוסקות בבנקאות והרשומות למסחר באחת מהבורסות בארה"ב. כבר יומיים היא יורדת בעקבות חוזים שליליים, ואכן וול סטריט מתחילה שלילי, אבל בסופו של יום בוול סטריט, הבנקים מושכים קדימה ועולים. איך באה לידי ביטוי העליה בוול סטריט ? ערך תעודת הסך אצלי עדיין לא השתנה.

תשובה

חשוב לזכור שהתעודה חשופה לשינויים במט"ח ויש לשקלל זאת כשמחשבים את השווי ההוגן _________________________________________________________________ הנ"ל אינו בעל רשיון לייעוץ. האמור אינו מהווה ייעוץ, הזמנה, המלצה לביצוע עסקאות בסחורות ו/או ניירות ערך. קבוצת אקסלנס נשואה מנפיקה ומנהלת תעודות סל מסדרת קסם. הקבוצה, דירקטורים, עובדים, מנהלים, וחברות קשורות לה הנם ו/או עשויים להיות בעלי עניין, למכור, לקנות, להחזיק בני"ע הנזכרים בפורום. כל העושה שימוש במידע המופיע, עושה זאת על אחריותו בלבד.

מ ס ח ר ר

New member
נכון, אני מודע לזה

אבל עדיין, יש הרבה מצבים שבהם החוזים אדומים, ובסופו של יום הבורסה כן מושכת למעלה. איך אני, כמחזיק תעודת סל, "מקבל" את העליות האלו ?

אני לא מבין את השאלה

מצטער, אבל קשה לי לרדת לסוף דעתך _________________________________________________________________ הנ"ל אינו בעל רשיון לייעוץ. האמור אינו מהווה ייעוץ, הזמנה, המלצה לביצוע עסקאות בסחורות ו/או ניירות ערך. קבוצת אקסלנס נשואה מנפיקה ומנהלת תעודות סל מסדרת קסם. הקבוצה, דירקטורים, עובדים, מנהלים, וחברות קשורות לה הנם ו/או עשויים להיות בעלי עניין, למכור, לקנות, להחזיק בני"ע הנזכרים בפורום. כל העושה שימוש במידע המופיע, עושה זאת על אחריותו בלבד.

מ ס ח ר ר

New member
אוקיי, אני אנסה להסביר את עצמי

נניח השיו לי אחזקות בשווי 1000 ש"ח. החוזים צפו ירידה של 10%. שווי האחזקות שלי ירד ל 900. המסחר בוול סטריט הסתיים באותו יום בעליה של 5%, כלומר שווי האחזקה שלי אמור להיות 1050. האם למחרת בפתיחת המסחר אני אראה שווי של 1050 או שווי של 900 (כפי שנסגר אתמול במסחר בארץ), או שמא השוק "יתקן" את עצמו בפתיחה למחרת וכך אגיע לשווי הנכון. מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי :). תודה רבה!

אביקלמן

New member
בפתיחה יהיה שקלול של הסיום מאתמול והחוזים מעכ

והחוזים מאותו רגע ככה זה כשאין כמעט חפיפה בשעות המסחר...

aeonf

New member
זאת ועוד

בגלל שאין חפיפה המנפיק צריך לקחת לעצמו מרווח ביטחון נוסף וזאת בנוסף לSPREAD הרגיל בין קנייה/מכירה.

מ ס ח ר ר

New member
דברו אלי במספרים..חח

עפ"י הדוגמה שהבאתי, כמה אני אראה למחרת ? 1050 ? פחות ? אם ככה יוצא שאולי לא כדאי להשקיע בתעודות סל כאלו כי בעצם אתה לא מקבל את כל העליות (כמובן במידה והשוק עולה).

aeonf

New member
לטווח הארוך אתה תקבל כל מה שמגיע לך

אם אתה סוחר בהם באופן יומי כנראה שעדיף לך להשקיע בחלופות האמריקאיות שלהם.

למעלה