קסם האהבה (תביאו מחשבון)

Mוניk

New member
קסם האהבה (תביאו מחשבון)

לי זה לא התאים תנסו אתם (מי שמכיר,,,בבקשה להתעלםםםםםםם)
1) בחרו מספר המציין את מספר הפעמים שהייתם רוצים לקיים יחסי מין, בשבוע השתדלו שהמספר יהיה גדול מ - 0 2) הכפילו את המספר ב 2 3) הוסיפו 5 4) הכפילו את התוצאה ב - 50 )זה בסדר, תביאו מחשבון, יש זמן, לא בוער.... 5) אם כבר היה לכם יום הולדת השנה, הוסיפו 1750, אם לא הוסיפו 1749 . 6) עתה, החסירו את המספר בן 4 הספרות המציין את שנת הלידה שלכם. 7) עכשיו לפניכם מספר בן 3 ספרות. הסתכלו טוב טוב על המספר... רואים משהו מוזר? הספרה הראשונה משמאל מציינת את מספר הפעמים שהייתם רוצים לקיים יחסי מין בשבוע,שאר 2 הספרות הן גילכם. *************************************** מענין אם זה באמת נכון ???? צ'או מוניק

כי רק את האחת ,היחידה ,,,,, ../images/Emo25.gif

"עוד אחת" / ג'קי הראל עוד אחת שאמרה לי שלום באמצע יום, עוד אחת שסגרה לי חלון אל החלום , עוד אחת שרואה את המחר כמו שלשום , ורק את היחידה שפורצת לי מתוך הגרון . עוד אחת שאוספת מתוך רסיסים ,אנשים, עוד אחת שחושבת שהעציץ מכה שורשים , עוד אחת שתאהב כל עוד אותה ארשים , ורק את היחידה שתלטף גם על הקרשים. כי רק את יודעת לשחות בתוך ים שנותיי, לשבור את גלי מחשבתי המטורפת ,שגעונותיי , וגם שאצלול לי עמוק ,בתוך תרדמת דמיונותיי, יודעת את לכוון בחן , את נפשי לתוך מילותיי. אולי תהיה אחת שתלטף לי את האגו , ההוא החצוי, ללטף לי שערות שחורות , ללחוש לי פזמון כזה מצוי, ואז תשמעי את מילים ולחן , כמו זמר שיכור,דהוי, הרוצה את מי התאווה , הרוצה אותך, את יופייך. כי רק את יודעת לשחות בתוך ים שנותיי, לשבור את גלי מחשבתי המטורפת ,שגעונותיי , וגם שאצלול לי עמוק ,בתוך תרדמת דמיונותיי, יודעת את לכוון בחן , את נפשי לתוך מילותיי.

ב ני

New member
ה../images/Emo54.gif כנראה קצת מתרגש

מהמשחקון הראשון שכאן הוא מארגן. עד כדי כך הוא מתרגש , שששכח לציין שמספרך האישי הוא 381708. ורואה אנוכי שהמנהלת הנכבדה כבר הציעה לך מקום על הספה , אבל שכחה להציע לך ת'
, ואולי דווקא ב
חם ו
נפשך חפצה ביום זה ה
? ברוכה הבאה

חתולון*

New member
ברוכה הבאה ונוס האחת ../images/Emo141.gif

ערב טוב לך ונוס האחת ברוכה הבאה לכאן ללא חת נקבלך בשמחה ואפילו בששון אין צורך להביא מישהו חסון כולנו וירטואליים, שקטים וחמודים הצטרפי נא אלינו, לחבר'ה העובדים כתבי כאן ככל העולה על רוחך ואנו נענה לך, וגם נברכך ערב טוב, והצטרפי נא למשחקי הלילה החל מהשעה 22.00 על מסך זה, אינשאללה.

Mוניk

New member
אני מכפת לי

לא, לא יצא לכם אופפפפפפפפפ חשבתי שאולי לכם יצא משו אז,,, עבדו עלינו ואני לתומי חשבתי שהמספרים שלי לא מדוייקים חחח ואני טובה בזה בחשבון,,, של קסם האהבה כן שלא תסחפו במחשבות בעצם תסחפו אני מפכפת לי
הייתי פה מוניק

Crossface

New member
הייייייייייייי מה זה??

כתבתי ברוכה הבאה לונוס אבל זה נעלם.... לא חשוב אז ברוכה הבאה

Mוניk

New member
תכתוב שוב,, מה הבעיה

תפוז עושה "צרות" בזמן האחרון אופ אופ אופ גמני מגיבה שוב ושוב עד שתפוז מחליט שהפעם זה באמת חשוב נו קרוסי ת'כותב שוב לונוס כי זה באמת חשוב קרוסי}{ מוניק

Crossface

New member
רק בגלל שמוניק ביקשה

ברוכה הבאה ונוס, את מוזמנת להישאר ולהיות חלק מהפורום המתגבש שלנו
יש סקרה שאת מוזמנת (וכולם מוזמנים) לענות אליו ולתרום לפורום

למעלה