קסם נפט - הודעת בורסה

קסם נפט - הודעת בורסה

http://www.xnes.co.il/Index.asp?ArticleID=4636&CategoryID=421&Page=1 _________________________________________________________________ הנ"ל אינו בעל רשיון לייעוץ. האמור אינו מהווה ייעוץ, הזמנה, המלצה לביצוע עסקאות בסחורות ו/או ניירות ערך. קבוצת אקסלנס נשואה מנפיקה ומנהלת תעודות סל מסדרת קסם. הקבוצה, דירקטורים, עובדים, מנהלים, וחברות קשורות לה הנם ו/או עשויים להיות בעלי עניין, למכור, לקנות, להחזיק בני"ע הנזכרים בפורום. כל העושה שימוש במידע המופיע, עושה זאת על אחריותו בלבד.

מתן דן

New member
ההבדל קיים כבר מספר ימים

וזו הסיבה שמכרתי את התעודה ביום חמישי עקב חשש לירידה גדולה במחיר התעודה ,לפי השווי ההוגן (מה שבפועל לא קרה).

אני מצרף (שוב) עוד קישור

משהו בפורסם לפני מספר שבועות http://www.xnes.co.il/Index.asp?agree_4500=1&CategoryID=421&ArticleID=4500 _________________________________________________________________ הנ"ל אינו בעל רשיון לייעוץ. האמור אינו מהווה ייעוץ, הזמנה, המלצה לביצוע עסקאות בסחורות ו/או ניירות ערך. קבוצת אקסלנס נשואה מנפיקה ומנהלת תעודות סל מסדרת קסם. הקבוצה, דירקטורים, עובדים, מנהלים, וחברות קשורות לה הנם ו/או עשויים להיות בעלי עניין, למכור, לקנות, להחזיק בני"ע הנזכרים בפורום. כל העושה שימוש במידע המופיע, עושה זאת על אחריותו בלבד.

alexrait1

New member
אולי זה רק נדמה לי

אבל הסתכלתי החוזים של ה BRENT ומה שרואים זה שההפרשים די נמוכים... במקסימום דולר וחצי בין כל שני חודשים עוקבים. זה בניגוד ל Crude ששם יש הפרשים הרבה יותר גדולים.

מתן דן

New member
היום בבוקר בפתיחה: 8.5% מעל השווי ההוגן !!

שער בפתיחה 1299 שווי הוגן 1197

alexrait1

New member
איך זה קורה אבל?

אני החלטתי להעביר את כל מה שהיה לי בקסם היום לתכלית. מכרתי ב 1290 וקניתי בסביבות ה 1190-1200 (בשתי מנות). איך יתכן שאנשים לא רואים את ההפרש האבסורדי הזה ולא כולם עוברים מידית לתכלית? עד כדי כך השוק לא משוכלל?

odloy

New member
רק הערה

מי שהחזיק בתעודה לפני תחילת ה"סאגה" וממשיך להחזיק בה גם עכשיו (הכוונה לקסם נפט) לא הרגיש למעשה שום שינוי... אני מסכים שינה בעיה עבור משקיעים שקנו את התעודה בימים האחרונים ולא ידעו שהם קונים במחיר גבוה מדי, אבל בכל מקרה... מי ההחזיק וממשיך להחזיקלא אמור להרגיש שום שינוי או בעיה

alexrait1

New member
למה לא?

המחיר ההוגן של קסם נפט נמוך מהמחיר הנוכחי. בעוד שכולם רואים שהנפט עולה, מחיר קסם נפט דווקא אמור לרדת.

איתי551

New member
רק הערה להערה ....

ברגע שקסם ינפיקו תעודות נוספות ויחזרו לשווי הוגן , הבעיה עבור מחזיקי התעודה תתחיל.

odloy

New member
נכון

כי אז מחיר התעודה בפועל ירד מהנוכחי אל השווי ההוגן, אבל זה עדיין לא סותר את העובדה שמי שהחסיק בתעודה לפני שנגמרה המחסנית וממשיך עדיין להחזיק בה - לא ניזוק בכלל

קסם נפט

בתאריך ה 17.2.09 התקשר אלי יועץ ההשקעות בבנק והמליץ לי למכור את תעודת קסם נפט שהחזקתי ולקנות במקום את תעודת תכלית נפט עקב פערי ארביטרג' שיש לנייר הזה!? האם יש איזה שהוא הגיון בבקשה? האם יש קשר למה שכתוב באתר על קסם נפט? תודה

לא ממש

אופן החישוב של מקדם הגלגול בתכלית מול קסם יצא מצב שהמעבר לא היה ממש רלוונטי לא שמבחינת מקדם הגלגול אחת החברות טובה יותר מהשניה, אלא שבמקרה הזה היה מן משחק סכום 0

למעלה