קסם סין - המשך מעקב אחר המדד.

קסם סין - המשך מעקב אחר המדד.

אני עוקב אחר המדד הסיני. נראה כי המדד הסיני עומד לצאת מתבנית של משולש סימטרי. צירפתי גרף יומי של המדד עם כל הרמות החשובות. לסיקור המלא

MINSA

New member
הניתוח הטכני

למדד לא רלוונתי.....שנה שעברה קסם סין עלה ב כמעט 100 אחוז , תתאר לך שמדד ת"א עולה ב 100 אחוז מה תגיד ? בועה !

MINSA

New member
לשנות את מס ההכנסה בבורסה !!!!!!!

אנו כמשקיעים צריכים לתת את הטון הלוחמני ולגיד אנו לא משלמים מס הכנסה על רווחים פחות מ 500 ש"ח הרי גם כשאני מוכר נניח קומקום חשמלי למישהו ואני מרויח 200 שקל אני לא משלם מס נכון? אותו קומקום חשמלי זה במקרא שלנו מניה ששהרוותי 200 ש"ח למה אז אני כן משלם מס? מינימום רווח צריך להיות 500 כדי שנשלם מהיום אני יעלה את זה לידיעת המשקיעים ואני יארגן את המשקיעים כולם בדעה אחת ככוח חזק

Kayben

New member
תשובה

זה הרעיון באחוזים... אתה משלם ביחס לרווח... רווח קטן, קצת מס. רווח גדול, הרבה מס. חוץ מזה - רק לשם העיניין, אדם 1 יכול לעשות 10 פעם רווח קטן של 200 ש"ח - פטור ממס. לעומת אדם 2, שיעשה במכה אחת רווח של 2000 ש"ח ולא יהיה פטור ממס. כל ההצעות המורכבות רק גורמות לכך שאדם יצטרך לעשות יותר מעקבי מס - וכנראה שבסופו של דבר זה יגרע ממנו יותר כסף מאשר יחסוך. אם החליטו שיש מס, אז שיהיה פשוט ומובן ולא מסובך ומלא תנאים.

למעלה