קסם צרפת ( 1107747) | מחיר גבוהה ממחיר הוגן

hananhr

New member
קסם צרפת ( 1107747) | מחיר גבוהה ממחיר הוגן

שלום מדוע הנייר נסחר ב 2% ( קונה ומוכר ) מעל השווי ההוגן ? אני רוצה לקנות אבל משהו לא מסתדר לי תודה

בדקתי והאמת שהתעודה נסחרת סביב השווי ההוגן

איך בדקת את השווי ההוגן ? _________________________________________________________________ הנ"ל אינו בעל רשיון לייעוץ. האמור אינו מהווה ייעוץ, הזמנה, המלצה לביצוע עסקאות בסחורות ו/או ניירות ערך. קבוצת אקסלנס נשואה מנפיקה ומנהלת תעודות סל מסדרת קסם. הקבוצה, דירקטורים, עובדים, מנהלים, וחברות קשורות לה הנם ו/או עשויים להיות בעלי עניין, למכור, לקנות, להחזיק בני"ע הנזכרים בפורום. כל העושה שימוש במידע המופיע, עושה זאת על אחריותו בלבד.

hananhr

New member
אני מסתכל על המחשבון שמתחבר לטיקר

צירפתי צילום מסך של המחשבון במונחי מדד התעודה נסחרת ב +2% אלא אם אני מפספס משהו תודה

אני אסביר

הסטיה שציינת נובעת מרכיב הדיבידנד. מדובר על דיבידנד שטרם התקבל ולכן, גם אם הוכרז עליו, הוא לא מופיע במחשבון שהצגת. מקווה שעזרתי.. אבל גם אם לא... אני כאן _________________________________________________________________ הנ"ל אינו בעל רשיון לייעוץ. האמור אינו מהווה ייעוץ, הזמנה, המלצה לביצוע עסקאות בסחורות ו/או ניירות ערך. קבוצת אקסלנס נשואה מנפיקה ומנהלת תעודות סל מסדרת קסם. הקבוצה, דירקטורים, עובדים, מנהלים, וחברות קשורות לה הנם ו/או עשויים להיות בעלי עניין, למכור, לקנות, להחזיק בני"ע הנזכרים בפורום. כל העושה שימוש במידע המופיע, עושה זאת על אחריותו בלבד.

hananhr

New member
יש דיבידנד שהוצהר עלידי נכס הבסיס ...

הי אופיר אם כך יש דיבידנד שהוצהר עלידי נכס הבסיס אולם טרם נתקבל על ידי קסם, נכון ? במקרה של צרפת איך זה עובד , מי מנהל את נכס הבסיס ? חנן

hananhr

New member
המשך תשובה

הכוונה היא לעקוב אחרי יוצר המדד ובדוק בעצמי מתי יש דיבידנד ומה גודלו. לא נראה לי סביר שכל אדם יעקוב אחרי נתון חסר בנוסחאת שווי הוגן. בכל מקרה אני חושב שהמצב הנוכחי שבוא מפורסם שווי הוגן לא נכון !!! הוא מאוד לא בסדר בלשון המעטה. תודה

למעלה