קסם רוסיה מחיר שווי הוגן לא תקין

hananhr

New member
קסם רוסיה מחיר שווי הוגן לא תקין

שלום קסם רוסיה נסחרת ב 3.8% מעל השווי ההוגן לפי הנוסחא של קסם. מדד 1446.09 שער חליפין: 3.946 אופיר מה עושים ? אי אפשר לעבוד כך ? תודה

דווקא בדקתי ותקין

מדד - 1324 מטבע: 3.924 שווי הוגן 5857 LAST של התעודה 5877 (נכון ל 11:54 ע"פ נתונים מ"מגמה") הבדיקה שביצעת מתבססת על "טיקר" ומחשבוני און ליין? _________________________________________________________________ הנ"ל אינו בעל רשיון לייעוץ. האמור אינו מהווה ייעוץ, הזמנה, המלצה לביצוע עסקאות בסחורות ו/או ניירות ערך. קבוצת אקסלנס נשואה מנפיקה ומנהלת תעודות סל מסדרת קסם. הקבוצה, דירקטורים, עובדים, מנהלים, וחברות קשורות לה הנם ו/או עשויים להיות בעלי עניין, למכור, לקנות, להחזיק בני"ע הנזכרים בפורום. כל העושה שימוש במידע המופיע, עושה זאת על אחריותו בלבד.

hananhr

New member
כן לפי טיקר והמדד מראה

נכון לשעה 1234 מדד 1452.83 מטח : 3.9317 שווי הוגן: 5686 כ 4% מעל המחיר שהתעודה נסחרת לבדיקתך חנן

hananhr

New member
לפי YAHOO המדד שונה

הסתכלתי על הקישור ל YAHOO http://finance.yahoo.com/q?s=^RDXUSD המדד שם 1334 אני ממש לא מבין מה הערך הנכון חנן

אולי יש בעיה בטיקר?

כי המדדים שרשמתי הם מדדים נכונים, ע"פ מגמה. ומה שראית בyahoo רק מחזק את זה. בכל מקרה... אם יש בעיה בטיקר... על זה כבר אין לי שליטה _________________________________________________________________ הנ"ל אינו בעל רשיון לייעוץ. האמור אינו מהווה ייעוץ, הזמנה, המלצה לביצוע עסקאות בסחורות ו/או ניירות ערך. קבוצת אקסלנס נשואה מנפיקה ומנהלת תעודות סל מסדרת קסם. הקבוצה, דירקטורים, עובדים, מנהלים, וחברות קשורות לה הנם ו/או עשויים להיות בעלי עניין, למכור, לקנות, להחזיק בני"ע הנזכרים בפורום. כל העושה שימוש במידע המופיע, עושה זאת על אחריותו בלבד.

aeonf

New member
הנתונים בטיקר ומגמה הם אותם הנתונים!

זה אותה התוכנה רק שהמגמה מורחבת יותר מאד מוזר העניין אגב באורך מופלא הנתונים בטיקר/מגמה שונים מבאתר ביזפורטל. עסק ביש!

hananhr

New member
לי ממש לא יוצא אם אני מציב את הנתונים שלך

אופיר, אני משתמש בנוסחא הבאה: לפי הדיווח למאיה: (( מדד * שער חליפין * מקדם ניהול ) * 100 ) \ 100 + דיבדנד צבור אם אני לוקח את הנתונים הבאים: מדד : 1324 מטבע: 3.924 דיבידנד : 0 ( בקובץ דיווח זה מה שכתוב ב http://maya.tase.co.il/bursa/report.asp?report_cd=451585 ) יוצא לי 5171.99 לאן נעלמו עוד 685 אגורות ? תודה חנן תודה

שכחת להכפיל במקדם הריבית

בקסם רוסיה ישנו מקדם ריבית - 1.319 _________________________________________________________________ הנ"ל אינו בעל רשיון לייעוץ. האמור אינו מהווה ייעוץ, הזמנה, המלצה לביצוע עסקאות בסחורות ו/או ניירות ערך. קבוצת אקסלנס נשואה מנפיקה ומנהלת תעודות סל מסדרת קסם. הקבוצה, דירקטורים, עובדים, מנהלים, וחברות קשורות לה הנם ו/או עשויים להיות בעלי עניין, למכור, לקנות, להחזיק בני"ע הנזכרים בפורום. כל העושה שימוש במידע המופיע, עושה זאת על אחריותו בלבד.

hananhr

New member
בסדר הנוסחא בסדר. מה לגבי ערך המדד !!!

ניסיתי מספר מקורות מידע אולם בכולם חוץ מ YAHOO ערך המדד הוא 1664.6 לדוגמא: 1. http://en.indices.cc/indices/details/rtx 2. טיקר ( מספר נייר 70121272 ) הערך הוא גם : 1664.57 לעומת YAHOO : 1,336.73 אופיר אשמח על הסבר למה ההבדלים ולפי איזה מקור נתונים. תודה

המדד הוא המדד שציינתי

מדובר על מדד ה: RDXUSD חיפוש המדד הזה במגמה הוביל לערכים שהצגתי בהודעות הקודמות יכול להיות שחיפשת בטעות מדד אחר (יש מדד נוסף עם שם מאוד דומה, איני זוכר את שמו המדויק) _________________________________________________________________ הנ"ל אינו בעל רשיון לייעוץ. האמור אינו מהווה ייעוץ, הזמנה, המלצה לביצוע עסקאות בסחורות ו/או ניירות ערך. קבוצת אקסלנס נשואה מנפיקה ומנהלת תעודות סל מסדרת קסם. הקבוצה, דירקטורים, עובדים, מנהלים, וחברות קשורות לה הנם ו/או עשויים להיות בעלי עניין, למכור, לקנות, להחזיק בני"ע הנזכרים בפורום. כל העושה שימוש במידע המופיע, עושה זאת על אחריותו בלבד.

למעלה