קסם שהמצאתי ומסר לפורום

kumkum9

New member
קסם שהמצאתי ומסר לפורום

חברים שלום. הפורו נקרא קסמים וקובמים ואני שניכנסתי הנה ללמוד קסמים חדשים מוצא הרבה ברברת ואף לא קסם אחד רציני. אני מציע לעצמינו להרים את הרמה ולהתחיל לשלוף קסמים מהשרוול. אתרום אני את שלי- קסם פשוט לילדים ותמשיכו לשרשר: הקסם פשוט נורא ויש נטייה לזלזל בו אם כי בפורומים רבים הרצתי אותו והוא בחלט מעלה חיוך. הקסם: אני לוקח בקבוק קוקה קולה ריק כשהפקק סגור ומצליח להעביר נייר טואלט (2 ריבועים מגולגלים לכדור) דרך הפקק הסגור לתוך הבקבוק. השיטה: אני לוח את נייר הטואלט,מגלגלו לכדור, מצמיד אותו עם כף היד לפקק כאשר הצופים רואים רק את כף היד אוחזת בפקק אך לא יכולים לראות מה יש בתוכה- אני נותן טפיחה ליד הסגור והצופים רואים את כדור נייר הטואלט נופל מהפקק (בחלק הפנימי של הבקבוק) פנימה. כיצד עשיתי זאת? שמתי מראש נייר טואלט בראש צוואר הבקבוק כך שהפקק הסגור הסתיר אותו. בטפיחה על כף היד הנייר הפנימי משתחרר ונופל לקרקעית הבקבוק הסגור. יש להעלים מייד את הנייר המקורי שנשאר בתוך כף היד. חברים- בלי הערות מיותרות. להתחיל לשרשר קסמים ואני מבטיח להעלות את הרמה בהתאם. בברכת פורים שמח!!

phrizer

New member
נחמד.. קסם דומה

אותו אני המצאתי.. אני מזהיר שהוא דורש הרבה אימונים ולא כדאי לעשות אותו לפני שאתם בטוחים במאה אחוז שתצליחו, תיאור הקסם: הקוסם מעביר נייר טואלט לתוך כוס שקופה. איך עושים? לוקחים שני מגנטים מאוד חזקים, כמו אלה שמעיפים והם מתנגשים או כאלה של הארד דיסק, מכסים אותם בערך באותה כמות נייר טואלט כך שלא יראו את שניהם, עדיף כמות קטנה, ובאחד מהם להשאיר משני הצדדים בערך ריבוע נייר טואלט. תקחו כוס דקה (כמה שיותר) ושקופה (ככה זה יותר יפה ויחשדו פחות) ועדיף גדולה, תשימו בתחתית שלה את המגנט שלא השארתם בו שני ריבוע נייר טואלט מכל צד, תרימו אותה ותשימו מתחת לכוס את המגנט שבו כן השארתם כך שהם יתמגנטו, תהפכו את הכוס ותסדרו את הנייר טואלט שהשארתם משני הצדדים כך שיסתיר את המגנט שבתוך הכוס. עדיף לתת שואו טוב ולהסביר על זה שחומרים לא יכולים לעבור דרך חומרים אחרים וכו', ואז תיקחו את היד ובזריזות ידיים תעבירו אותה על הנייר טואלט ו"תעלימו" אותו לאנשהו בלי שאף אחד ישים לב (שרוול או משהו, תהיו יצירתיים). יפה?

phrizer

New member
שכחתי לציין שמומלץ לעשות את זה

כשהקהל לא קרוב כדי שהם לא ישמעו את המגנטים.

kumkum9

New member
אני מעניק במתנה קסם נוסף!

הקסם- הקוסם מראה 2 קופסאות גפרורים (שתיהן סגורות ולא ניתן להביט לתוכן) הקוסם אוחז את הימנית בידו מנער אותה וכולם שומעים שקט הווה אומר- היא ריקה. לוקח את הקופסה השמאלית, מנער אותה ושומעים את רחש הגפרורים- כלומר היא מלאה. הקוסם מערבב את הקופסאות ומבקש ממישו לנסות לנחש היכן הקופסה הריקה- ותמיד הוא לא מצליח! אח"כ עולים בדרגה מנענעים את שתי הקוספאות ושתיהן מרשרשת, אח"כ מנערים את שתיהן ושתיהן שקטות. לפני שאסביר כיצד מבצעים את הקסם חייב אני לספר לכם שהרצתי אותו בהרה אירועים וזה מדהים לראות איך קסם כ"כ פשוט מרתק קהל גם של מבוגרים. כיצד? שתי הקוספסאות שהקהל רואה הן אכ ירקות אך יש לוודא שבתוך שרוול יד ימין (שרוול ארוך) תהיה קופסה שמלאה בחציה ומשמיעה רעש בניעור היד- ואז בכל פעם שאאחוז בידי הימנית ואנער את הקופסה הריקה יישמע צליל ולהפך ביד השנייה. ניתן לנער את שתיהן ביד ימין ובשתיהן יישמע רעש ולהפך ביד השנייה. יאלללה קוסמים- לשרשר קסמים ואם תעלו את הרמה אני מבטיח לחשוף קסמים מתקדמים. הזדמנות חד פעמית!!

למעלה