קסם שור ט מעוף פי 3

doozly1

New member
קסם שור ט מעוף פי 3

שלום מדוע במהלך המסחר וגם בסוף המסחר התעודה הנ"ל נסחרת מעל השווי ההוגן בין 2-5 אגורות. אני משווה באמצעות מחשבון באתר קסם http://www.ksmc-fv.co.il/calc_2.asp?Asset=10 כמו כן הסתכלתי על הדיווח לבורסה מה 15 ליולי ( יום מסחר אחרון ) : http://maya.tase.co.il/bursa/report.asp?report_cd=557007 אשמח להסבר מלומד דוזלי

תשובה

בוקר טוב, שאלה - למה הכוונה "נסחרת" - האם אתה משווה את ה LAST לשווי ההוגן? ראשית, הדרך הנכונה מקצועית לבדוק את המסחר של התעודה סביב השווי ההוגן הוא באמצעות היכולת לבצע את העיסקה הבאה - כלומר להשוות את ה bid וה ask למחיר ההוגן. בנוסף, תעודה ממונפת פי 3 גם נסחרת במרווחי קניה ומכירה גדולים יותר מאשר תעודה רגילה __________________________________________________ _______________ הנ"ל אינו בעל רשיון לייעוץ. האמור אינו מהווה ייעוץ, הזמנה, המלצה לביצוע עסקאות בסחורות ו/או ניירות ערך. קבוצת אקסלנס נשואה מנפיקה ומנהלת תעודות סל מסדרת קסם. הקבוצה, דירקטורים, עובדים, מנהלים, וחברות קשורות לה הנם ו/או עשויים להיות בעלי עניין, למכור, לקנות, להחזיק בני"ע הנזכרים בפורום. כל העושה שימוש במידע המופיע, עושה זאת על אחריותו בלבד

doozly1

New member
אני משווה מחיר הוגן מחושב ל קונה\ מוכר

גם היום אם אני מסתכל על חישוב של שווי הוגן לפי מדד 1094.33 הוא 323.47 קונים 326.6 326 מוכרים: 327.2 327.6 גם אתייחס לאמצע המחיר בין קונה למוכר קרי 326.9 עדיין יש הבדל של 3.43 אגורות או 1.15 נקודות מדד. 1. האם החישוב שבוצע על פי אתר קסם תקין ? אולי חסרה ריבית או משהו אחר ? 2. למה יש כזה הבדל, אני רוצה למכור את המדד בשער 1094.33 ואולם אני אוכל לבצע רק ב 1093.1 ? תודה

נתונים שהוצאתי עכשיו

ממערכת מסחר (נתוני און ליין) לשעה : 13:58 קונה: 325.5 מוכר: 325.7 מדד: 1091.03 שווי הוגן , ע"פ המדד: 326.04 הפער בין ממוצע קונה-מוכר לשווי הוגן הוא 0.24% הנ"ל אינו בעל רשיון לייעוץ. האמור אינו מהווה ייעוץ, הזמנה, המלצה לביצוע עסקאות בסחורות ו/או ניירות ערך. קבוצת אקסלנס נשואה מנפיקה ומנהלת תעודות סל מסדרת קסם. הקבוצה, דירקטורים, עובדים, מנהלים, וחברות קשורות לה הנם ו/או עשויים להיות בעלי עניין, למכור, לקנות, להחזיק בני"ע הנזכרים בפורום. כל העושה שימוש במידע המופיע, עושה זאת על אחריותו בלבד

למעלה