קסם

מיטללל

New member
קסם

היום נסעתי להנאתי באוטובוס (
) והתיישבה לידי בחורה, שנראתה בת גילי (+-) היא דיברה בטלפון עם בחור, ולא יכולתי שלא להקשיב בשיחה היא תהתה איך הוא אין לו אף אחת ואיך הוא "לא מצא מישהו שתחמם אותו בימי החורף הקרים", החמיאה לו ואף אמרה שתנסה לשדך לו מישהי לאחר חפירה ממושכת, הם ניתקו והייתה לה שיחה אחרת, הפעם עם בחורה. היא דיברה על הבחור, ואמרה שהוא בכה לה שהוא לבד "והוא מעפן והגיוני שהוא לבד" נגעלתי :/ איזה צביעות. איזה כיעור. פויה. עד כמה אתם חושבים שאתם רכלנים?

danielo18

New member
נשים,נשים...

תמיד שצריך את הכנות שלכן היא נעלמת.,ותמיד שלא צריך - היא צצה. לא סובלת את הבנאדם - יאללה,אל תחפרי לו שעות (ועוד באוטובוס..) ואל תגידי דברים שאת לא מתכוונת אליהם. לרכל? לא יפה,יכול לגרום להרבה דברים לא נעימים (כמו למשל שהאדם שעליו אתם מרכלים באמצע ההפסקה בקפיטריה נכנס בפוקס ושומע הכל), ולהרבה כאב ראש (וגרון) וביננו? מה מעניין אותי הדלקת שחטף משה לפני חודש ואיזה אוטו הוא קנה? זה יקדם אותי במשהו?

Zoharrr

New member
בכלל בכלל לא.

ממש לא הקטע שלי. יש לי רק דברים טובים להגיד על חברים שלי - מי שאין לי דברים טובים להגיד עליו הוא לאחבר שלי...

Lil Kitty

New member
אולי יש סיבה למה היא אמרה את זה

אולי היא דלוקה עליו ולא רוצה שאותה חברה תדע או משהו בסגנון והיא סתם מלכלכת עליו כשהיא לא מתכוונת לזה.

למעלה