קסמו של החינוך המיוחד

קסמו של החינוך המיוחד../images/Emo63.gif

3 שנים בלי "רשימת מכולת" המיועדת לביה"ס, 3 שנים בלי ההמתנה המורטת עצבים ליום הראשון של הלימודים כדי לראות האם הצוות נשאר אותו הצוות או שמא יש שינויים? 3 שנים בלי ימי רביעי הקסומים שכללו בתוכם הרבה רגעי אהבה וחום של בן אדם אהוב שאיננו עוד. רק 3 שנים וכאילו כלום לא השתנה, אבל הכל השתנה ובמקום ציפייה לשיעורי המחנכת והמורים המקצועיים השונים, יש רק געגועים, אהבה לאנשים המקסימים ותחושת נוסטלגיה שכוללת בתוכה זיכרונות מתוקים ומרים גם יחד, המתוק גובר על המר. ה-1/9 עבורי זהו יום שבו התחיל סיפור אהבה גדול ביני ובין המקום שבו גדלתי, ביני ובין המורים השונים, וביני לבין היהלום שבכתר, המלאכית שלי שמלווה אותי עד היום למרות הפרידה הקשה שהתרחשה לפני 3 שנים. חסרה לי ביום הזה אהבת האנשים, התלמידים, המורים הצוות ואפילו המנהלת שלנו שהייתה כל-כך גאה בכיתת "כרכום", (איך אפשר שלא? עם היהלום שבכתר והיהלומים האחרים המקיפים אותו). יהלומים שערכם שווה יותר מיהלומים אמיתיים, כי מהאנשים האלה מקבלים הרבה ונותנים להם הרבה, הרבה מאוד. רוצה לחזור, רוצה לחזור ללימודים, לבידור, לטיולים לשיעורי המלאכה לשיעורי האקטואליה הגיאוגרפיה והמוסיקה שאהבתי במיוחד. נאחזת בזיכרונות ברגעים הקסומים, מתגעגעת לנהגים שלקחו אותי והחזירו אותי מביה"ס. מתגעגעת לכל מה שמאפיין את תקופת הלימודים. ביום הזה אני גאה ונרגשת להיות תלמידת חינוך מיוחד, (כן חברים זו לא טעות הקלדה אלא השקפה של המציאות אצלי). מוקדש באהבה גדולה לאנשי החינוך המיוחד ולתלמידיו, ליאת.

Ronit E

New member
כן, יש המון קסם בחינוך המיוחד

נחמד לקרוא כמה נהנית שם, איך אהבת את המקום, את המוזיקה, את הלימודים, את האנשים... נפלא לשמוע כמה את מעריכה ואוהבת אותם. זה טבעי שיהיו לך געגועים למקום ולאנשים שאת כל כך אוהבת, טבעי שיעלו הזכרונות... מקווה שהזכרונות הנפלאים האלה והרגעים הקסומים ימשיכו ללוות אותך, כי לפעמים זכרונות יכולים מאוד לעודד ולשמח

Ronit E יקרה../images/Emo24.gif

בס"ד תודה לך על תגובתך, התגובה שלך ממש מתאימה לנסיבות ונוגעת לי בלב ובנשמה, את יודעת משהו? חודש אוגוסט והחופש הגדול כבר מאחורינו, ואני עדיין שואלת את עצמי איפה "רשימת המכולת"?, הרשימה שהייתה מסמנת עבורי את סוף החופש הגדול ותחילת שנת הלימודים עם נוסח קבוע שאני זוכרת אותו עד היום כמעט מילה במילה. ליאת.

למעלה