קסמי קלוז אפ אפשר אתר שבו מלמדים קסמי קלוז אפ מכל סוג (מטבעות,קלפים וכו.......) תודה
L LordYaniv New member 29/1/07 #1 קסמי קלוז אפ אפשר אתר שבו מלמדים קסמי קלוז אפ מכל סוג (מטבעות,קלפים וכו.......) תודה
H homerJsimpson New member 29/1/07 #2 אני לא יודע אם זה חוקי לתת פה אתרים אבל יש עשרות D.V.Ds , קלטות, וספרים שמלמדים. תוכל למצוא אותם באתרים הישראלים www.shafan.co.il www.ofirlev.co.il
אני לא יודע אם זה חוקי לתת פה אתרים אבל יש עשרות D.V.Ds , קלטות, וספרים שמלמדים. תוכל למצוא אותם באתרים הישראלים www.shafan.co.il www.ofirlev.co.il
L LordYaniv New member 29/1/07 #3 תודה אבל יש סרטים/דברים בחינם והעם יש ספרים שאפשר לקנות בחנויות כמו סטימצקי? והאם יש סרטונים ברשת
H homerJsimpson New member 29/1/07 #4 הכל יש בחינם אבל זה לא חוקי ואני בספק אם אפשר לקנות את הדברים האלו בחנויות בארץ...יש רק במרכז הקסמים הישראלי באלנבי (צ'יקו ודיקו).
הכל יש בחינם אבל זה לא חוקי ואני בספק אם אפשר לקנות את הדברים האלו בחנויות בארץ...יש רק במרכז הקסמים הישראלי באלנבי (צ'יקו ודיקו).
L ll191 New member 30/1/07 #6 יש ביוטיוב מלא סרטונים של אנשים שמלמדים קסמי קלפים תחפש שם cards magic או cards tutorial