קסנדרה, תודה רבה על האירוח

aiziq

New member
קסנדרה, תודה רבה על האירוח../images/Emo140.gif

זה היה ערב נהדר ל"פורום נהדר". כיף לפגוש, להכיר ולהתוודע לחברים חדשים.(טוב נו,גם עם הותיקים) ובמיוחד כיף להרגיש איך הפורום שלנו חי ובועט וצוחק עד לב השמיים- ונאמר אמן.
אאאאא- אאאאא-מןןןןןןןן
ד"ש חמה לבני, נהניתי מאד להכירו
איציק.

GALI02

New member
בוקר טוב, מצטרפת לתודה של איציק ../images/Emo13.gif

היה ממש כיף, לפגוש אתכם שוב ולהכיר את החבר'ה החדשים. מצטערת שעזבנו מוקדם ויותר על זה שלא יצא לי לדבר באופן אישי עם כמה מכם שמאוד רציתי, אבל אולי בפעם הבאה
הלוואי ויירבו מפגשים כאלו תודה לכולכם <חיבוק>

קסנדרה תודה רבה על אירוח נפלא../images/Emo23.gif

כמה כייף היה לפגוש בכם שוב, להכיר את כל החדשים - ברוכים הבאים לכם. נהנתי לשוחח על השירים ועל הכותבים ובניית דמות הכותב(פרח זהו לא מחליפה יותר
... טוב נו עד שאתפתה שוב
). ומה עוד אהבתי שצחקנו המון, שזה אחד הדברים החשובים בעיני. תודה וכבר מתגעגעת חג שמח סנדרלין

תודה תודה תודה../images/Emo39.gif

קסנדרה יקרה, תודה על אירוח נפלא. שנמשיך כולנו לכתוב לצחוק להפגש לדבר לקרוא שירים ולטעום כזית מן הטיפה המרה. מי שמעוננים שמיו עכשיו - הלוואי ויתבהרו.

קסנדרה*

New member
תודה לכולכם שבאתם, נהניתם וגרמתם

להנאה, תודה על זה שאתם מי שאתם
חג חנוכה שמח ושבת שלום קסנדרה

כמו תמיד באיחור

קס תודה על האירוח והמטעמים אנשים תודה לכם על החברה הנפלאה ובכלל שעוד זוכרים לי חסד נעורים שוב תודה

ש מ א ן

New member
גם אני רוצה

להגיד
לא רק על האירוח אלא על זה שקיבלתם אותי לחיקכם וחיבקת אותי הן בפורום והן בחיים. לא חשבתי שאפשר לתרגם את ההנאה הווירטואלית מהפורום לשפת החיים האמיתיים, ואני שמח שטעיתי. אהבתי להיות בחברתכם, להכירכם אישית. אני מקווה שירבו מפגשים כאלה. מאוד מאוד מאוד מאוד נהניתי.

למעלה