קס יקירה, אני מנצלת את המקום הזה

קס יקירה, אני מנצלת את המקום הזה

להודות לך על ההשקעה העצוחמה בפורום [בנו] למרות העומס שלך.
יישר כח על האורחים שהזמנת לנו. צר לי שלא הייתי באירוח הקודם, אך קראתי ונהניתי מאד - מחכים, מעשיר, ממלא. מצפה לאירוח השני. המוני תודות. שלך בערכה רבה פו

milim

New member
מצטרפת למלותיה של פו

גם ממני תודות, קסנדרה. היכולת שלך לעניק לנו כל כך הרבה תשומת לב בזמן הבחינות היא מרשימה בזכות עצמה. לפני חודש הייתי בתקופת הבחינות ואסור היה לדבר אתי או לעפעף אם לא היה קשור לאנטומיה
תודה עבור כל שאת עושה כאן - לא יסולא בפז.

קסנדרה*

New member
פו ומלים תודה לכן ../images/Emo140.gif

המלים שלכן, זו המוטיבציה שלי להמשיך
המון תודה לכן ולכם כולכם, בזכותכם, הפורום הוא כמו שהוא. קסנדרה

סקיפי

New member
גם אני

מצטרפת... ופו ניסחה את זה יותר טוב ממה שאני יכולה. ואם כבר בהתנצלויות עסקינן - גם אני עדיין לומדת, מקווה להפגין יותר נוכחות בשבועות הקרובים (גם עכשיו זו גיחה קצרה מאוד, ושוב לספרים)

גמני כמי שמשגע לעיתים את קס במסרים

מודה לה על כל הפורום הזה וההשקעה המרובה בו בנו ובכלל. המון תודה קסנדרה <ובהחלט אמשיך לשגע אותך במסרים>
שלך טוב ע ופ.

קסנדרה*

New member
אתם נפלאים כל אחד ואחת מכם ../images/Emo13.gif

ותודה שיש מי שיודע להעריך. אני כאן בשבילכם ובגללכם, וכן גם בגללי
קסנדרה

Gal zilberman

New member
אני חייב לציין....

שהפורום מכיל בו יצירות נהדרות - אחד אחד. פשוט כיף לקרוא את כולם. נראה שכל אחד מוצא את קולו בפורום ותורם מכשרונו, וזה משמח אותי.

קסנדרה*

New member
נכון, אני מסכימה שהפורום במיטבו../images/Emo13.gif

וזה מסב לי הנאה גדולה, במיוחד בימים אלה של מבחנים הפורום עבורי פינת מפלט נהדרת. מקום שמסב לי עונג וסיפוק עצום. קסנדרה

titi11

New member
קס - תרשי לי להצטרף בתודה

מיוחדת - הפורום הזה והשקעתך וכולם פה - מסבים לי עונג ואושר - ותודה

מצטרפת לגל ולפו גם יחד. ../images/Emo39.gif

כייף של מקום יש לנו כאן, ותודה ענקית לקס על ההשקעה.

GALI02

New member
עוברת על הפורום תקופה מדהימה

אני כל כך נהנית לקרוא את הסגנונות השונים, הרעיונות והכי הרבה את הנכונות של החברים לקבל ביקורת בונה ולהשתפר- זה מדהים בעיני. תודה קס, גם עבורי הפורום הזה הוא מפלט לנפש אוהבת אתכם- תודה! <חיבוק>

למעלה