תלוי לאיזה תפקיד ומה המידע המוקדם שיש עליך
אם זה המפגש הראשון בהחלט, תסתיר, כמו שכתבו לך לפניי. גם בגלל הדעות הקדומות וגם כדי שלא להפריע לעצמך עם פוקוס על עניין שולי.
אבל אם דיברו איתך בטלפון או התייחסו לקו"ח שלך, והקו"ח שלך, אגב, ממש מרשימים, אז אין צורך כבר להסתיר לדעתי. להפך, אתה מציג את הקעקועים כחלק מהאישיות שהיא מורכבת אבל לטובה, וזה לדעתי רק מושך אנשים ולא להפך.
אני יכולה להגיד לך, שאצלי, מדובר השיער.
אין לי עדיין קעקועים או פירסינגים מסיבות שונות.. אבל יש לי חלק בשיער שאני צובעת קבוע- כל פעם בצבע משוגע אחר. לפעמים אני גם מתלבשת מוזר (פאנקיסטי למשל... משהו שמתאים יותר לילדות בנות 12...), ואתה יודע מה? קיבלתי כבר מחמאות מערסים ומנשים מבוגרות. אותם אנשים שאתה תראה אותם לועגים או מעירים למי שמתלבש וצובע בדיוק כמוני- במקרה שלי פתאום הם אוהבים את זה. למה? כי זו כ"כ אני. אין בזה שום פוזות, אין שום ניסיון לעשות הצגה של איזו דמות.. פתאום זה נראה להם קביל, אם לא נורמאלי... חחחח
אז גם אם להם אין אומץ לעשות את זה, אותי מוכנים לקבל ככה. יש לי מספיק ביטחון ללכת לריאיון עבודה בצורה כזו, פשוט מאוד כי זה חלק ממני, ואם לא מקבלים את זה, אני לא הולכת להסתתר במשך תקופת עבודה ארוכה. אני רוצה להרגיש טוב בעבודה, ולא מרוסנת או מוגבלת.