קעקועים, שאלה דחופה!

קעקועים, שאלה דחופה!

שמעתי שיש מקעקעת ממש ממש טובה באיזור ראשון... אני דיי בטוח שמדובר ב Vampire Tattoo, אבל יכול להיות שאני טועה וזה משהו אחר... מישהו יכול לעזור לי?

elcool

New member
זה ברחוב הרצל

וגם נראה לי שיש להם אתר. תעשה חיפוש

זהו ש...

אמרו לי שיש 3 סטודיואים לקעקועים בראשון, אני מחפש סטודיו שיש בו מקעקעת (ממין נקבה) שאמרו לי שהיא ממש טובה. ואמרו לי ששם יש אבל אני לא בטוח... חוץ מזה אני לא בטוח אם בסטיודיואים האחרים זה מקעקעת או לא...קיצר מישהו יודע על מה אני מדבר? זכור לי רחוב של משהו עם מלך או זה רחוב המלך דוד או משהו?

"וומפיאר" זה בהרצל

יש שם מקעקעת בשם ליז . הרצל זה רחוב ארוך . בצד השני שלו יש עוד מכון עם מקעקעת בשם אפרת .

אז זו בעיה...

כי אין לי מושג עכשיו על איזה סטודיו המליצו לי. יש לך מושג מי יותר טובה מביניהן? (לפחות ידועה כיותר טובה)

pain is MY love

New member
זה הולך ככה..../images/Emo26.gif

בראשון יש 4 סטודיואים של פירסינגים וקעקועים. 3 מהם נמצאים ברחוב הרצל אבל בקצוות השונים שלו... אתה מחפש את "ומפאייר טאטו" כי אכן יש בו מקעקעת מאוד ידועה שקוראים לה ליז ובטוח המליצו לך עליה. הסטודיו הזה נמצא ברחוב הרצל קרוב ליקב בבית צרפתי (אם אתה מכיר...) אין לך סיכוי לפספס אותו... וסתם לידע כללי הסטודיו של אפרת שנמצא בקצה השני של רחוב הרצל (ליד הכניסה לאיזור התעשייה) וסתם לידע כללי אפרת לא מקעקעת! המקום שלה הוא בכלל סלון יופי בו עושים כל מני מניקורים ופדיקורים לסבתות ובקומה למעלה היא עושה פירסינגים בלבד...

pain is MY love

New member
בעצם..

כשאני נזכרת בזה עכשיו... אפרת כן מקעקעת אבל יש לה פחות "שם" בתחום והיא פחות ידועה ככה שבטוח המליצו לך על ומפאייר...

elcool

New member
אולי התבלבלת

עם "המלך אמר" ו"הרצל אמר"?

heaven is here

New member
אם אני לא טועה

יש גם סטודיו ברוטשילד בפסאג', בסוף ליד חנות מתנות כזו... וד"א
על הפורום! אני גם ראשל"צית כבר 17 שנה, מאז שנולדתי...
למנהלת!

למעלה