קעקועים של מספרים של ניצולי שואה.

nimobe

New member
קעקועים של מספרים של ניצולי שואה.

שלום רב, אני מקיים מחקר על אנשי דור שני ושלישי שהחליטו ל"קחת" את המספר של קרוביהם ולקעקעו על עצמן מסיבות אלו ואחרות . אני יודע שיש אינדוודואלים שעושים זאת ואני מנסה ליצור קשר איתם על מנת לראיין אותם לכתבה שאני כותה לעיתון מרכזי. אין אני מחפש להוזיל את המעשה או למתוח ביקורת עליו אני רק מתעניין בפעולה היוצאת דופן הזו והייתי שמח לדבר ולשאול את אותם אנשים על המשמעות של זה בשבילם. הראיונות יכולים להיות גם בשם בדוי כך שאין סכנת חשיפה. אם קורא את המודעה הנו מישהו בעל קעקוע שכזה או למישהו יש מידע שיכול לסייע בידי אנא השאירו תגובה. תודה, נמרוד.

כאב רב

New member
מזעזע

לאחי סבתי היה מספר כזה מאושוויץ. כל פעם שראיתי אותו מפשיל את שרוולו נהיה לי קר - הייתי ילד בן 10. אני מאוד מקווה שאתה "מתעניין בפעולה היוצאת דופן הזו" מהסיבות הנכונות ולא נראה בכתבה שלך כמה פסיכולוגים שמסבירים ב"פלצנותם" כמה מסכנים האנשים האלה וכמה הם לא יכולים להשתחרר מה"עקבות שלהם". אני מציע לכל העונים לבקשה זו להיזהר. אף פעם לא תדעו איזה שימוש יעשה בחומרים שאתם מוסרים. אנא דרשו מראש לראות את הכתבה לפני פרסומה והתנו את מסירת העדות בכך ואישורכם על הכתבה הסופית!!! "תהה נשמתם צרורה בצרור החיים".

נושא שכבר עלה.

לפני שנה בערך היה פה דיון בנושא הזה, אני מציעה לך לעשות חיפוש. אם אמצא את זה, אביא קישור.

כבר דנו בזה בעבר

לי אישית בתור בן לדור שני לשואה, לאימי ז"ל היה מספר על היד. נראה לי מוזר לעשות או להעתיק מספר זה על היד שלי. דבר אחד אני מצטער שאני צילמתי את מספרה על היד, ואיני זוכר אותו.

למעלה