קעקועים........

shelycat

New member
קעקועים........

מה דעתכן ועמדתכם בנושא קעקועים יש לכן? האם יש הבדל בין קעקוע רגיל מבחינתכן לקעקוע "זמני"? מה דעתכן על קעקוע איפור קבע (זה בעצם קעקוע זמני ללמספר שנים שדוהה)? האם למקום הקעקוע יש השפעה על דעתכן בנושא? אתן בעד או נגד? האם זה יפה בעינכן או לא? והאם קעקוע "חינה נחשב בכלל?

fila

New member
.......

בטח שיש הבדל! קעקוע זמני ירד כעבור זמן מה והקבוע ילווה אותנו לכל החיים ובטח עם השנים ישנה צורה וגוון וזה יכול להיות מאוד מכוער בעיני. לי אין קעקוע , היתה תקופה שמאוד רציתי וירדתי מזה, לשמעון יש קעקוע קטן על הזרוע ואני דווקא אוהבת!
לגבי קעקועי איפור טבעי , אני לא מתה על הרעיון ואני לא מוצאת את עצמי מתלבטת אם לעשות או לא...... אני כן חושבת שאם כבר עושים אז חייבים ללכת למישהי מקצועית ביותר! יש מישהי מהמושב שלי שהדגישה שפתיים וזה נראה מצוין! לעומת זאת חברה שלי מקעקעת גבות וזה מכוער בטרוף! נראה מאוד מזויף במראה הכללי של הפנים שלה, היא כ"כ בהירה והגבות בצבע חום כהה מאוד, אני ממש לא אוהבת! קעקועי חינה לא נחשבים בעיני... אני עדיין חושבת שאפתיע את עצמי ואת שמעון בקעקוע קטן ובטח שזה יהיה במקום מוצנע!

נופר30

New member
אישית אין לי בעיה עם קעקועים

אפילו הייתה תקופה שרציתי אבל עם תשובה של אימי והיסטוריית החיים שלנו ירדתי מזה

תוכי

New member
טוב....

אני רציתי לעשות פעם אבל.....היו התנגדויות דווקא חיים אמר שאם הוא היה מכיר אותי אם זה לא היה נורא אבל, עכשיו אין סיכוי קעקועים זה דבר נחמד אבל, לא יותר מידי גדול אני רציתי משהו קטן כמו איזה ורד...

פעם זה היה לי הרבה בראש

ולא מצאתי את האמוץ ללכת ולעשות. לירון ממש נגד זה, אז האמת זה בכלל הוריד אותי מהעניין.... חמרות שפה ושם יש לי מחשבות בכיוון , נראה לי שזה ישאר בגדר מחשבה...

danonit

New member
אני הייתי רוצה ../images/Emo9.gif

איזה קעקוע על הכתף, זה נורא יפה בעיניי, אבל יש לי בעיה רצינית עם מחטים וזה מונע ממני ללכת לעשות...

שמופית

New member
אני פעם נורא רציתי קעקוע, אבל

א. אני נורא מפחדת מכאב
ב. לא מצאתי שום קעקוע שדיבר אלי...

shelycat

New member
לי........

יש לי אחד קטן וחמוד של דולפין, הוא נמצא באזור די מוצנע ועד היום אמא שלי לא יודעת עליו(היא ממש נגד). באופן עקרוני אני לא נגד, אבל את רוב הקעקועים אני לא מוצאת יפים בעיני או שהמיקום/גודל שלהם לא מתאים להם אצל אותו האדם שנושא אותם, כך שזה בהחלט עיניין של טעם. בכל אופן נגד קעקועים של איפור או כל קעקוע בפנים, פשוט כי המחשבה על זה נשמעת לי כדבר מזעזע (בדיוק כמו פירסינג או קעקוע באברי המין), והסיכונים בעיניין גבוהים מאוד, הרי פאשלה באיפור קבע אי אפשר להסתיר. אפורופו חמותי כבר פעמיים עשתה לעצמה איפור קבע שכזה, היא דאגה שיציירו לה איילנר קבוע וכמובן את השפתיים והרעיון שמישהו יתקרב עם מחט לעיניים/עפעפיים שלי נשמע לי יותר מידיי ריסקי רק בשביל "יופי".

אוהבת קעקועים

אבל לצערי אין לי... תמיד התכנונים לא יצאו לפועל... הייתי בכיף עושה קעקוע בחזה- משהו יפה יפה... אבל גם ככה עדיף שאני אסיים להניק... לעמית דווקא יש קעקוע נפלא על הגב- ואני מאוד אוהבת אותו. קעקוע זמני לאיפור הוא פחות נחשב, וגם פחות יפה- למרות שכבר ראיתי נשים שזה מאוד הוסיף להן. מצד שני גם ראיתי נשים שעשו להם טעויות ונראו קצת כמו ליצן... (עבדתי ב"רונית רפאל"). קעקוע חינה זה נחמד- פתרון חמוד למי שרוצה לנסות ולראות איך זה בלי להתחייב לכלום. ראיתי גם כלות עם קעקועי חינה וזה היה ממש מיוחד לדעתי. בקיצור- אני פתוחה להכל!

Ronnie*

New member
אין לי קעקוע...

שנים רבות הייתי ממש "נגד" לעשות קעקוע, גם כי זה לא מתאים לאופי השמרני שלי, וגם כי אני מפחדת מדברים בלתי הפיכים (אני יודעת שזה לא באמת בלתי הפיך)... עכשיו זה דווקא נראה לי נחמד, אבל אני עדיין חוששת לעשות (וגם קצת מרגישה "זקנה" מדי
). אולי נתחיל בחינה, ונראה מה הלאה...

למעלה