קעקועים:

קעקועים:

יש פה מישהו עם קעקוע של רדיוהד ? אם כן- ספרו עליו + תמונה. אתם חושבים שמתישהו תתחרטו עליו ?

birgerking

New member
נראה לי שיש אחד בנינו ש

צריך לשים על עצמו קעקוע של רדיוהד בשביל להצהיר על האהבה שלו. לכל אחד יש אותם בלב לדעתי , לי זה נראה טיפשי כמו שאני לא אוהב שהולכים עם חולצה של להקה מסויימת וחוץ מזה לא נראה לי שזה מה שלהקה רוצה שאנשים שאוהבים אותה יעשו (זה גם לא בריא). אבל מי שיעשה או עשה אתזה בכיף.

kittycatbone

New member
מה רע בללכת עם חולצה

של להקה מסויימת?
הלוואי שיהיה לי חולצות של להקות שאני אוהבת.. (או חולצות יפות בכלל של להקות
) מה שחבל זה שגם כל הפרחות המגעילות התחילו ללכת עם חולצות כאלה גם כן...

Latisia

New member
אממ אני לא רואה בזה דבר רע....

זה לא רע ללכת עם חולצה של להקה. זה כמו ללכת עם חולצה שכתוב עליה קסטרו או משהו. יש כאלה שלובשים את זה רק בשביל להיות "מגניבים" כי הם שומעים את אותה הלקה או משהו. אבל כול עוד אני לא עושה את זה בגלל זה אז אני מרגישה בסדר. חוץ מזה אין כול כך הרבה חולצות רק של נירוונה שאבא קנה ואני לא לובשת כי לא יודעת אולי כי אני לא ממש שומעת את נירוונה ואחת של הרד הוט צילי פפרז. הלהקה הראשונה שאהבתי באמת ועדין אוהבת (=

kittycatbone

New member
לא דעת..

בלי קשר למגניבים וכל אלה, אני ממש הייתי רוצה חולצה של להקה שאני *אוהבת*, ועוד חולצה *יפה* וללכת איתה... כי ככה אנשים ידעו איזה מוזיקה אני אוהבת^^ וגם תהיה לי חולצה יפה

michael meiri

New member
אני רוצה

לעשות קעקוע של MEETING PEOPLE IS EASY מכירים? זה זה עם שתי האנשים שלוחצים ידיים. מישהו אולי יכול לצייר לי את זה?

michael meiri

New member
אני לא בת!!!!!!

איזה זין אני לא בת כל פעם שעונים לי חושבים שאני בת השם שלי זה מיכאל, מיכאל זה לא שם של בת אאאאאאאאאאאאאההההההההההההההההההההההההההההה

birgerking

New member
נכון

שמע תכתוב בגוגל רדיו הד וזה ימצא לי יש את זה במחשב

birgerking

New member
נכון

שמע תכתוב בגוגל רדיו הד וזה ימצא לי יש את זה במחשב

kittycatbone

New member
חח יו,

זה בדיוק כמו השיר של אתי אנקר