קעקוע *בולט*?

CitizenErased

New member
קעקוע *בולט*?

היי
יש לי שני קעקועים, אחד מלפני בערך 3-4 שנים והשני מלפני שנתיים-3... הקעקוע השני שעשיתי הוא בזרוע ואם מעבירים מעליו את היד מרגישים שהוא כאילו 'בולט' במקצת בעוד שהשני לא ככה. האמת שאם מסתכלים טוב גם אפשר לראות את זה. הייתה תקופה שקצת זה היה מוזר לי והלכתי חזרה לסטודיו ואמרו לי שזה בסדר ואז דיי התעלמתי מזה אבל הבנתי עכשיו שזה עדיין מציק לי... מישהו מכיר את התופעה? חח

zoharshushan

New member
גם לי יש את זה...

הקעקוע שלי צבוע כולו.. זה גם טיפה בולט...אבל ממש לא מפריע...

BloodyRose

New member
../images/Emo203.gif הקעקוע הבולט הוא שחור?

אני מניחה שכן, ואם ההנחה שלי נכונה - אין לך מה לדאוג. לדיו שחור יש נטייה להתרחב קצת ולבלוט בשינויי מזג האוויר (ולפי דעתי, גם לפי המצברוח שלו באותו הרגע...). למה התכוונת כשאמרת שזה מציק לך? זה מגרד, או שסתם מציק לך הרעיון שהקעקוע בולט? הוא בולט כל הזמן, או רק מדי פעם? למישהי שאני מכירה, שהתקעקעה לפני כ-6 שנים, הקעקוע עדיין בולט, למרות שיש בו מעט מאוד שחור וזה לא קשור לשינויי טמפרטורה. זה אמנם לא המצב ה"אידיאלי", אבל זה גם לא אומר שמשהו בקעקוע לא בסדר. שורה תחתונה, אם זה שחור ובולט מדי פעם - הגיוני. אם התשובה הזו לא מספקת אותך, גשי לסטודיו (שבו התקעקעת, ואם את לא בוטחת בהם, גשי לסטודיו מקצועי אחר) ותשאלי שם.

CitizenErased

New member
סבבה תודה ../images/Emo13.gif

זה בולט תמיד... זה לא מגרד או משהו, פשוט מוזר כזה חח קצת הבהיל אותי כי הקעקוע השני שלי סבבה. בכל מקרה אני הולכת לעשות את השלישי סוף סוף שבוע הבא אז אולי כבר כשאני בסטודיו (סטודיו אחר שאני מאמינה שהוא קצת יותר מקצועי גם) אני אשאל גם לגבי זה.

למעלה