חח../images/Emo13.gif
כבר כמה אנשים אמרו לי את זה... ו...שחכתי למה ההקשר...שתי שניות אני חוזרת ליכתוב... אה כן...אז ככה... ל"ג בעומר השנה.. זה היה הדבר הכי משחרר שהיה לי כל הזמן.. אחרי הבוםבמלה, רוק עצמאות, מסיבות למיניהם.. זה היה ה-דבר.. הייתי חצי שיכורה, וחצי מסטולה(אבל זה בשלב מאוחר יותר).. מה שהיה אסור לי...בגלל חברים כמובן... קיצור...אני וידיד שלי עשינו "גימי גימי" הדבר הזה..שכל הזמן שאומרים שותים..נו..אתם יודעים
קיצור...אסתבר ששתיתי קצת יותר מחצי בקבוק וודקה... וזה מסובך וזה.. קיצור היינו ממש מאט ילדים.. וליידינו באותו חופ (זה היה בים) היתה זולה...היא קיימת 3 שנים, זולה של ראסטאפים.. *למי שלא יודע..הראסטפארים האמיתיים חיים בטיבעיות כשמה,ללא גיל, תאריך, חשמל, ושום דבר שהוא לא טיבעי, ואין להם בהחרך ראסטות.אבל אם הזמן השיער מיצטבר ובלא בלא בלא...* קיצור אז אני וחברה שלי הלכנו עליהם..וזה.. וחברה שלי נישארה איתם, ואני הלכתי לעשות טיול אם אחד משם. וסתם ישבנו לנו באוהל שלו...וסתם, ואז חזרתי לחברה שלי.. לא יכלתי ללכת חצי מטר בלי ליפול. ואז אחרי חצי שעה הגענו לחברים שלנו... ופשוט...סתם..היה כזה רגעים של אי שפיות יתר.. פשוט התחלתי לנשק כל בנאדם אפשרי (בנים בנות, לא חשוב) ואז חברה שלי כניראה התלהבה מהקטע... היא ניצלה אותי מינית
...סניפ סניפ
והיא זאת אם העגיל בלשון... וזה בעצם החלק החשוב.. תודו שזיינתי לכם סתם תשכל