קערה

artagel

New member
קערה

חומר גלם-מינטוב עדין לא יבש,בינתיים תקין. קוטר 19 ס"מ גובה 12 ס"מ 3 קדחים 35 מ"מ כאשר בכל קדח הוכנס מוט עגול מורכב מ אגוז אמריקאי +לב סגול+אלון+מהגוני מודבקים.באמצע הקערה שילבתי את המוטות (מחורצים) בעזרת משולש שפעם הירכבו על הארונות מאחור בפינות לשם חיזוק ותליה כמדומני. הפיניש כרגיל דניש אויל ומלמין. כמובן קיימת אפשרות תליה -לשם זה עשיתי חריצים מעוגלים ב 3 המוטות מחוץ לקערה,נותר לי למצוא חבל יפה .

artagel

New member
קערה

מבט נוסף דרך אגב העבודה הזו הסתיימה ממש ברגעים אלו.

artagel

New member
הקערה ועוד משהוא

שכחתי לומר הקערה נחרטה אל תוך הגזע ולא מהצד. העוד משהוא מגש שקיבלתי מחברים שהביאו מאוסטרליה לא יודע איזה עץ .

תהמס

New member
היי קערה נחמדה. למה היא יכולה לשמש?

מה סוג העץ, בבקשה? תודה

artagel

New member
קערה

חומרי גלם קרא בתחילת השרשור. מתאימה לשימוש, לפירות בקליפתם.או סתם ליופי.

arsar

New member
ה"משהו" מוצא חן בעיני! חבל שאינך יודע מה זה?

ובאשר למוצר המדובר - איני יודע כמה פרי יכול להיכנס לשם, אבל הייתי מציע לך לשקול, אם תרשה לי, לאחר חיבור החבלים המתאימים - להניח בפנים כוס או צנצנת ובתוכה פרחים שישתלשלו אל מעבר לשפה. אשתי בטח שלא הייתה מוותרת על כך... בכל אופן - ניכרת הנאתך מהעשייה - וכשאני מנסה לתאר לעצמי את כל הגעשטעל תלוי, זה מוצא חן בעיני.

artagel

New member
ה"משהו"

הזה ידוע כמגש הנושא בתוכו מפיות שולחן ומשני צידי הידית תבלינים . הלא ידוע הוא סוג העץ אף על פי שהוא דומה לאורן אך איני בטוח. ובאשר לקערה אני חייב ליתקפל לאחר שתי התקפות שלך ושל עזר ובמחשבה שניה וטובת הרוב שיהיה מה שתירצו. תודה

arsar

New member
רק לא התקפה - המינוח הנכון "הצעה ידידותית"

וזה סך הכל טעמי שלי. אך אתה וטעמך הם הקובעים. ברכתי לך שתמשיך ליצור בהנאה.

artagel

New member
הצעה ידידותית

תודה ,תודה לכולכם אך אל דאגה לקחתי את הצעותיכם ברוח טובה. הפורום הרי מושתת על הצעות ,רעיונות זה אופי הפורום.

יפה מאד דוד , על העץ הזה לא שמעתי בחיים

אגב אני הייתי מגדיר את העבודה כתושבת לעציץ

yulevi

New member
ינטוב../images/Emo35.gif זה כנראה ינבוט

במידה וזה מה שג'וליאן נתן לחברים שביקרו אצלו

artagel

New member
ינבוט

ידעתי מההתחלה שיש טעות אך לא זכרתי בוודאות אתה צודק וגם בקשר לג'וליאן נכון. תודה

דוד , קבל את התנצלותי הכנה , אין בכוונתי

חלילה לפגוע , פשוט מאחר ואין תחתית לכלי אז זה הרעיון השימושי שעלה במוחי

artagel

New member
לא ניפגעתי רק

פשוט מאוד מרוב עציצים שיש לנו וכולם מחוץ לבית לא יכולתי לבחור את היפה ביותר...........

למעלה